Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

METİN MENGÜÇ GÜVEN TAZELEDİ

GÜNDEM 14.06.2023 - 22:12, Güncelleme: 14.06.2023 - 22:12
 

METİN MENGÜÇ GÜVEN TAZELEDİ

Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) başkanlık seçiminde mevcut başkan Metin Mengüç ipi göğüsledi. Mengüç, 181 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Sedat Sarıkaya 107, Erol Menteş 53 oy aldı.
Kongrede açılış konuşmasını gerçekleştiren BASKF Başkanı Metin Mengüç, gelecek dönemin değerlendirmesinde bulundu. Balıkesir’de amatör sporun başını öne eğdirmediklerinin altını çizen Mengüç,”Bu işler bütçe ile oluyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bütçeleri olur. Artı Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan AHP tesisleri bitti. Gelecek yıl burada gece maçları da oynanabilecek. AHP kapalıyla zorluklar oldu. Maçlarınızı Balya’da, Kepsut’ta veya diğer ilçelerde oynatmak zorunda kaldık. Bugün 4 sentetik çim sahasıyla AHP tesisleri yapılmış durumda. Ama daha yapılacak işimiz var Bandırma’da saha yapıldı. Görevimiz devam etmesi halinde Sanayi sahasının yapımı konusunda adım atılmasını sağlayacağız. Bu sorunlar bugünün sorunu değil, dün de vardı biz hep çözmek için uğraştık. Ama hiç kimse benim lisansım çıkmadı, mağdur oldum belgem yetiştirilmedi diyemez ekibim ile herkesin işini çözdük yeri geldi terminalden lisansları ilçelere kendimiz yolladık. Yeri geldi hakemlere ulaştırdık” açıklamasını yaptı.   “BİZİM İŞİMİZ EKSİKLERİ GİDERMEK!” Konuşmasına devam eden Başkan Metin Mengüç, “Bizim işimiz eksikleri gidermek, somut işleri çözmek, maçta öyle oldu hakem böyle yaptı bizim işimiz değil. Tüm bunların yanında gelecek dönem aktif bir site kuracağız. Whatsapp gruplarından maç sonuçlarını anında paylaşacağız. Daha aktif bir sosyal medya kullanımı gerçekleştireceğiz. Yine ambulans sorunu ile ilgili sağlık müdürlüğü ile görüştük maç boyunca ambulans bulunduramıyoruz. Ama en kısa sürede gelmesi için görüşmelerimizi yaptık. Sağlıkçılar Derneğini gelecek dönem kuracak ve federasyon olarak maddi yönden destekleyeceğiz. Sahalarda sağlıkçı olması için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.   Üç başkan adayının yaptığı konuşmaların ardından yapılan oy kullanmaya geçildi. Oy sayım işleminin ardından mevcut başkan Metin Mengüç 181 oy alarak yeniden başkan seçildi. Oylama sonucunda Sedat Sarıkaya 107 oyda, Erol Menteş 53 oyda kaldı.   METİN MENGÜÇ’ÜN A TAKIMI! Yeniden başkanlığa seçilen Metin Mengüç’ün yönetim kurulu listesi şöyle oluştu;   Yönetim Kurulu: Ertunç İşbay, Ezel Ergün, Hüseyin Göktürk, Osman Ermiş, Alper Lale, İsmail Biroğlu, Beytullah Erel, Taner Güven, Raşit Ataş, Yunus Tanrıoğlu, Ümit Erez, İlhan İslimye, Güvenç Koray Dağ, Şenol Direk   Denetim Kurulu: Cemalettin Baygül, Şükrü Kobak, Metin Erduman   Üst Kurul Delegeleri: Mehmet Karaçam, Hakan Alakuş, Serkan Erden, Musa Karaoğlan, Hüseyin Tezcan, Emin Başak, Cemal Erhanoğlu, Ekrem Nayan, Levent Kocaer, Serhan Yıldız   Disiplin Kurulu: Seçin Arık, Mücayit Özdemir, Özgür Işık, Harun Kırmızıgül, Mehmet Ünver   Onur Kurulu: Fikrettin Kocaman, Nedim Ömer, Oğuzhan Kır, Şadi Bayraktar, Mehmet Yolgiden.
Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) başkanlık seçiminde mevcut başkan Metin Mengüç ipi göğüsledi. Mengüç, 181 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Sedat Sarıkaya 107, Erol Menteş 53 oy aldı.

Kongrede açılış konuşmasını gerçekleştiren BASKF Başkanı Metin Mengüç, gelecek dönemin değerlendirmesinde bulundu. Balıkesir’de amatör sporun başını öne eğdirmediklerinin altını çizen Mengüç,”Bu işler bütçe ile oluyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bütçeleri olur. Artı Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan AHP tesisleri bitti. Gelecek yıl burada gece maçları da oynanabilecek. AHP kapalıyla zorluklar oldu. Maçlarınızı Balya’da, Kepsut’ta veya diğer ilçelerde oynatmak zorunda kaldık. Bugün 4 sentetik çim sahasıyla AHP tesisleri yapılmış durumda. Ama daha yapılacak işimiz var Bandırma’da saha yapıldı. Görevimiz devam etmesi halinde Sanayi sahasının yapımı konusunda adım atılmasını sağlayacağız. Bu sorunlar bugünün sorunu değil, dün de vardı biz hep çözmek için uğraştık. Ama hiç kimse benim lisansım çıkmadı, mağdur oldum belgem yetiştirilmedi diyemez ekibim ile herkesin işini çözdük yeri geldi terminalden lisansları ilçelere kendimiz yolladık. Yeri geldi hakemlere ulaştırdık” açıklamasını yaptı.

 

“BİZİM İŞİMİZ EKSİKLERİ GİDERMEK!”

Konuşmasına devam eden Başkan Metin Mengüç, “Bizim işimiz eksikleri gidermek, somut işleri çözmek, maçta öyle oldu hakem böyle yaptı bizim işimiz değil. Tüm bunların yanında gelecek dönem aktif bir site kuracağız. Whatsapp gruplarından maç sonuçlarını anında paylaşacağız. Daha aktif bir sosyal medya kullanımı gerçekleştireceğiz. Yine ambulans sorunu ile ilgili sağlık müdürlüğü ile görüştük maç boyunca ambulans bulunduramıyoruz. Ama en kısa sürede gelmesi için görüşmelerimizi yaptık. Sağlıkçılar Derneğini gelecek dönem kuracak ve federasyon olarak maddi yönden destekleyeceğiz. Sahalarda sağlıkçı olması için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

 

Üç başkan adayının yaptığı konuşmaların ardından yapılan oy kullanmaya geçildi. Oy sayım işleminin ardından mevcut başkan Metin Mengüç 181 oy alarak yeniden başkan seçildi. Oylama sonucunda Sedat Sarıkaya 107 oyda, Erol Menteş 53 oyda kaldı.

 

METİN MENGÜÇ’ÜN A TAKIMI!

Yeniden başkanlığa seçilen Metin Mengüç’ün yönetim kurulu listesi şöyle oluştu;

 

Yönetim Kurulu: Ertunç İşbay, Ezel Ergün, Hüseyin Göktürk, Osman Ermiş, Alper Lale, İsmail Biroğlu, Beytullah Erel, Taner Güven, Raşit Ataş, Yunus Tanrıoğlu, Ümit Erez, İlhan İslimye, Güvenç Koray Dağ, Şenol Direk

 

Denetim Kurulu: Cemalettin Baygül, Şükrü Kobak, Metin Erduman

 

Üst Kurul Delegeleri: Mehmet Karaçam, Hakan Alakuş, Serkan Erden, Musa Karaoğlan, Hüseyin Tezcan, Emin Başak, Cemal Erhanoğlu, Ekrem Nayan, Levent Kocaer, Serhan Yıldız

 

Disiplin Kurulu: Seçin Arık, Mücayit Özdemir, Özgür Işık, Harun Kırmızıgül, Mehmet Ünver

 

Onur Kurulu: Fikrettin Kocaman, Nedim Ömer, Oğuzhan Kır, Şadi Bayraktar, Mehmet Yolgiden.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.