Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Marmara'da panik anları

GÜNDEM 28.07.2023 - 17:36, Güncelleme: 28.07.2023 - 17:36
 

Marmara'da panik anları

Marmara Denizi'nde feribotta fırtınaya yakalanan yolcular, o anları cep telefonu ile kaydetti
 Balıkesir'in Avşa Adası'ndan kalkan feribot Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, o anları bir yolcu cep telefonu ile kaydetti. Edinilen bilgiye göre, Avşa Adası'ndan İstanbul'a hareket eden feribot kalktıktan bir süre sonra Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, yolculardan bazıları baygınlık geçirdi. Korku dolu anları feribottaki bir yolcu cep telefonu ile kaydetti. Feribotun içerisine deniz suyu girdiği görülürken, yolcuların korku dolu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı. Normalde 3 saat süren yolculuk fırtına sebebiyle 4 saat sürdü.
Marmara Denizi'nde feribotta fırtınaya yakalanan yolcular, o anları cep telefonu ile kaydetti

 Balıkesir'in Avşa Adası'ndan kalkan feribot Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, o anları bir yolcu cep telefonu ile kaydetti.
Edinilen bilgiye göre, Avşa Adası'ndan İstanbul'a hareket eden feribot kalktıktan bir süre sonra Marmara Denizi'nde fırtınaya yakalandı, yolculardan bazıları baygınlık geçirdi. Korku dolu anları feribottaki bir yolcu cep telefonu ile kaydetti. Feribotun içerisine deniz suyu girdiği görülürken, yolcuların korku dolu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı. Normalde 3 saat süren yolculuk fırtına sebebiyle 4 saat sürdü.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.