Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KÜÇÜK YAZAR ELİF CANSU OKAY'DAN HİKAYE KİTABI

DİĞER 04.12.2023 - 15:57, Güncelleme: 04.12.2023 - 15:57
 

KÜÇÜK YAZAR ELİF CANSU OKAY'DAN HİKAYE KİTABI

KÜÇÜK YAZAR ELİF CANSU OKAY'DAN HİKAYE KİTABI
 Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Elif Cansu Okay; çıkardığı hikaye kitabıyla yaşıtlarına örnek oluyor. “Ezgi'nin Merhameti” isimli ilk hikaye kitabıyla okuyucuya buluşan Elif Cansu Okay; okuma ve yazmayı öğrendikten sonra okuduğu kitap sayısıyla da dikkat çekiyor. 6 yaşından beri hikayeler yazmaya başlayan küçük yazar, hikayelerinde yer alan çizimlerini de kendisi yapıyor. Ezgi'nin Merhameti isimli kitabında Ezgi karakteri ile okuyucuyu yolculuğa çıkaran küçük yazarın ilerleyen günlerde yine Ezgi karakteri ile bir kitap serisi hazırlamaya başladığı belirtildi. Okay yazdığı hikaye kitabının önsözünde; bu kitabı ailesine, Sınıf Öğretmeni Salih Kılıç'a, arkadaşlarına ve yurdumuz için çalışan herkese armağan ettiğini yazdı. Ayrıca kitabın dağıtımına öncelikli olarak kendi sınıfından başlayan ve arkadaşlarını da kitap okumaya davet eden Elif Cansu; kitap okumanın, yazmanın ve çizim yapmanın telefonla oynamaktan daha keyifli olduğunu bu yüzden de okumaya ve yazmaya devam edeceğini söyledi.
KÜÇÜK YAZAR ELİF CANSU OKAY'DAN HİKAYE KİTABI

 Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Elif Cansu Okay; çıkardığı hikaye kitabıyla yaşıtlarına örnek oluyor.
“Ezgi'nin Merhameti” isimli ilk hikaye kitabıyla okuyucuya buluşan Elif Cansu Okay; okuma ve yazmayı öğrendikten sonra okuduğu kitap sayısıyla da dikkat çekiyor. 6 yaşından beri hikayeler yazmaya başlayan küçük yazar, hikayelerinde yer alan çizimlerini de kendisi yapıyor.
Ezgi'nin Merhameti isimli kitabında Ezgi karakteri ile okuyucuyu yolculuğa çıkaran küçük yazarın ilerleyen günlerde yine Ezgi karakteri ile bir kitap serisi hazırlamaya başladığı belirtildi.
Okay yazdığı hikaye kitabının önsözünde; bu kitabı ailesine, Sınıf Öğretmeni Salih Kılıç'a, arkadaşlarına ve yurdumuz için çalışan herkese armağan ettiğini yazdı.
Ayrıca kitabın dağıtımına öncelikli olarak kendi sınıfından başlayan ve arkadaşlarını da kitap okumaya davet eden Elif Cansu; kitap okumanın, yazmanın ve çizim yapmanın telefonla oynamaktan daha keyifli olduğunu bu yüzden de okumaya ve yazmaya devam edeceğini söyledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.