Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kırkı Çıkmadan Görevden Alındı

GÜNDEM 31.08.2023 - 13:29, Güncelleme: 31.08.2023 - 17:32
 

Kırkı Çıkmadan Görevden Alındı

BİR VARMIŞ-BİR YOKMUŞ
Liyakat her şeyden önce gelmeli. Eğer liyakat sahibi olmayan, sadece siz ne derseniz onu yapacak birini bir yerlere getirmek isterseniz sıkıntı yaşarsınız. Bu yaşanan sıkıntı da sizi zor durumda bırakır.   Rektör Yücel OĞURLU hastane ile ilgili bazı çalışmalar yapıyor diye duyuyorduk. Yönetimde değişiklik yapacak felan diyorlardı. Ama kimi getireceği en çok merak edilen kısımdı. Ve rektör hoca eski hastane yönetimi konusunda kararını verip yeni yönetimi belirlemiş. Ve Balıkesir Üniversite Hastanesi yönetim kademesinde Temmuz ayı içerisinde bazı görevden almalar ve yerine yeni atamalar yaptı. Bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatalım yapılan atamaları. Öğr. Gör. Bülent Duman Başmüdür, Mahfuz Songülalp Destek Hizmetler Müdürü, Fatma Korkmaz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Samet Özdemir Teknik Hizmetler Müdürü, Tülay Demirci Kalite ve HAB Müdürü, Ramazan Fırıldak İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildiler. Bu durumu da basına servis ettiler ve birçok gazetede zaten yayınlandı.   Atama yapılanların hepsi görevine başladı ama hastanede sorunlar bir türlü bitmedi. Sürekli sorun yaşamalar devam ettiler. Bu sorunların üzerine gelen kişilerinde  bazı ek yaptırım uygulama çabaları da eklenince durum daha zorlayıcı olmaya başladı. Edindiğimiz bilgiye göre Hizmetler Müdürü Mahfuz Songülalp görevden alınmış. Neden mi? Onu rektör hoca her halde basın bülteni olarak gönderir. Atama yaparken göndermişlerdi, görevden almayı da gönderir her halde. Haberi alınca vay be dedim. Daha kırkı çıkmadan atanan birinin görevden alınması ne kadar ilginç olmuş dedim.  Daha dün kendisi atamıştı ama şimdi görevden alıp başka bir göreve vermiş. Kudrete bak be dedim. Resimde Hastane Yönetimi var. Bakın bakalım var mı? Demek ki haber doğru.   “Rektör hoca bu yazı içinde tekzip talebi gönderebilirsin. Seversin tekzip talebi göndermeyi. “   Haber: Mustafa GÖKÇE        
BİR VARMIŞ-BİR YOKMUŞ

Liyakat her şeyden önce gelmeli. Eğer liyakat sahibi olmayan, sadece siz ne derseniz onu yapacak birini bir yerlere getirmek isterseniz sıkıntı yaşarsınız. Bu yaşanan sıkıntı da sizi zor durumda bırakır.

 

Rektör Yücel OĞURLU hastane ile ilgili bazı çalışmalar yapıyor diye duyuyorduk. Yönetimde değişiklik yapacak felan diyorlardı. Ama kimi getireceği en çok merak edilen kısımdı. Ve rektör hoca eski hastane yönetimi konusunda kararını verip yeni yönetimi belirlemiş.

Ve Balıkesir Üniversite Hastanesi yönetim kademesinde Temmuz ayı içerisinde bazı görevden almalar ve yerine yeni atamalar yaptı. Bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatalım yapılan atamaları. Öğr. Gör. Bülent Duman Başmüdür, Mahfuz Songülalp Destek Hizmetler Müdürü, Fatma Korkmaz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Samet Özdemir Teknik Hizmetler Müdürü, Tülay Demirci Kalite ve HAB Müdürü, Ramazan Fırıldak İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildiler. Bu durumu da basına servis ettiler ve birçok gazetede zaten yayınlandı.

 

Atama yapılanların hepsi görevine başladı ama hastanede sorunlar bir türlü bitmedi. Sürekli sorun yaşamalar devam ettiler. Bu sorunların üzerine gelen kişilerinde  bazı ek yaptırım uygulama çabaları da eklenince durum daha zorlayıcı olmaya başladı.

Edindiğimiz bilgiye göre Hizmetler Müdürü Mahfuz Songülalp görevden alınmış. Neden mi? Onu rektör hoca her halde basın bülteni olarak gönderir. Atama yaparken göndermişlerdi, görevden almayı da gönderir her halde.

Haberi alınca vay be dedim. Daha kırkı çıkmadan atanan birinin görevden alınması ne kadar ilginç olmuş dedim.  Daha dün kendisi atamıştı ama şimdi görevden alıp başka bir göreve vermiş. Kudrete bak be dedim.

Resimde Hastane Yönetimi var. Bakın bakalım var mı? Demek ki haber doğru.

 

“Rektör hoca bu yazı içinde tekzip talebi gönderebilirsin. Seversin tekzip talebi göndermeyi. “

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

 

 

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.