Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİMİN ADAYI… PARTİNİN Mİ YOKSA İSMAİL OK’UN ADAYI MI?

DİĞER 14.12.2023 - 19:56, Güncelleme: 14.12.2023 - 19:56
 

KİMİN ADAYI… PARTİNİN Mİ YOKSA İSMAİL OK’UN ADAYI MI?

KİMİN ADAYI… PARTİNİN Mİ YOKSA İSMAİL OK’UN ADAYI MI?
KİMİN ADAYI… PARTİNİN Mİ YOKSA İSMAİL OK’UN ADAYI MI? İsmail OK 2019 seçimlerinde  İYİ Partiden Büyükşehir Belediye Başkanı adayı idi ve o dönem Kepsut Belediye Başkanı adayı Anıl EREN’di. Seçimler bitti ve ne İsmail OK nede Anıl EREN seçilemedi. Her ikisi de seçimleri kaybetti. Kazanan Ak Partinin adayları oldu.  Ama gün geldi İsmail OK seçime girdiği partiden istifa etti ve bir zaman sonra transfer olarak AK PARTİYE geçiş yaptı. Bu geçiş işlemi sonucunda 2023 Milletvekilliği seçiminde Balıkesir’den 1. sıradan vekil adayı oldu ve vekil seçildi. Şimdi sıra Yerel Yönetim Seçimlerine geldi. İsmail Ok ile birlikte İYİ Partiden aday olup kazanamayan Anıl EREN bey AK Partiye geçiş yaparak yine Kepsut’tan Ak Parti Belediye Başkanı aday adayı oldu. Ve söylenen o ki İsmail OK vekil Anıl beyin aday olmasını istiyormuş. Şimdi soru şu, Anıl EREN kimin adayı? Partinin mi yoksa İsmail OK’un mu?
KİMİN ADAYI… PARTİNİN Mİ YOKSA İSMAİL OK’UN ADAYI MI?

KİMİN ADAYI…
PARTİNİN Mİ YOKSA İSMAİL OK’UN ADAYI MI?
İsmail OK 2019 seçimlerinde  İYİ Partiden Büyükşehir Belediye Başkanı adayı idi ve o dönem Kepsut Belediye Başkanı adayı Anıl EREN’di. Seçimler bitti ve ne İsmail OK nede Anıl EREN seçilemedi. Her ikisi de seçimleri kaybetti. Kazanan Ak Partinin adayları oldu. 
Ama gün geldi İsmail OK seçime girdiği partiden istifa etti ve bir zaman sonra transfer olarak AK PARTİYE geçiş yaptı. Bu geçiş işlemi sonucunda 2023 Milletvekilliği seçiminde Balıkesir’den 1. sıradan vekil adayı oldu ve vekil seçildi. Şimdi sıra Yerel Yönetim Seçimlerine geldi. İsmail Ok ile birlikte İYİ Partiden aday olup kazanamayan Anıl EREN bey AK Partiye geçiş yaparak yine Kepsut’tan Ak Parti Belediye Başkanı aday adayı oldu. Ve söylenen o ki İsmail OK vekil Anıl beyin aday olmasını istiyormuş.
Şimdi soru şu, Anıl EREN kimin adayı? Partinin mi yoksa İsmail OK’un mu?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.