Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAM MEMİŞ, FIRTINADAN ZARAR GÖREN TATİL SİTELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

DİĞER 03.12.2023 - 00:16, Güncelleme: 03.12.2023 - 00:16
 

KAYMAKAM MEMİŞ, FIRTINADAN ZARAR GÖREN TATİL SİTELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

KAYMAKAM MEMİŞ, FIRTINADAN ZARAR GÖREN TATİL SİTELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
 Balıkesir'in Burhaniye İlçesi Kaymakamı İlyas Memiş, geçtiğimiz hafta fırtınadan en çok zarar gören Ali Çetinkaya Mahallesinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Memiş’e Malmüdürü Mustafa Ak eşlik etti. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, geçtiğimiz hafta etkili olan yağmur, fırtına ve deniz taşkınları nedeniyle hasar gören Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan Orjan ve Haberkent sitelerinde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı Okan Seçen tarafından karşılanan Kaymakam İlyas Memiş, vatandaşlarla görüştü. Orjan ve Haberkent sitelerinde incelemelerde bulunan Kaymakam İlyas Memiş, deniz taşkınları sebebiyle zarar gören vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Memiş’e Mal Müdürü Mustafa Ak eşlik etti.
KAYMAKAM MEMİŞ, FIRTINADAN ZARAR GÖREN TATİL SİTELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 Balıkesir'in Burhaniye İlçesi Kaymakamı İlyas Memiş, geçtiğimiz hafta fırtınadan en çok zarar gören Ali Çetinkaya Mahallesinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Memiş’e Malmüdürü Mustafa Ak eşlik etti.
Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, geçtiğimiz hafta etkili olan yağmur, fırtına ve deniz taşkınları nedeniyle hasar gören Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan Orjan ve Haberkent sitelerinde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı Okan Seçen tarafından karşılanan Kaymakam İlyas Memiş, vatandaşlarla görüştü. Orjan ve Haberkent sitelerinde incelemelerde bulunan Kaymakam İlyas Memiş, deniz taşkınları sebebiyle zarar gören vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Memiş’e Mal Müdürü Mustafa Ak eşlik etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.