Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAVAKLI ÇOK AMAÇLI SALON HİZMETE GİRDİ

GÜNDEM 24.08.2023 - 13:51, Güncelleme: 24.08.2023 - 13:51
 

KAVAKLI ÇOK AMAÇLI SALON HİZMETE GİRDİ

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı köy konakları ile unutulmaya yüz tutmuş köy konağı geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Kavaklı Mahallesi Çok Amaçlı Salon düzenlenen tören ile hizmete alındı.
Karesi Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan köy konaklarının açılışları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın projelerinden olan geleneksel Gürcü mimarisi ile inşa edilen Armutalan Kültür Merkezi’nin ve Çaypınar Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun açılışını gerçekleştiren Karesi Belediyesi, hafta sonu da Kavaklı Çok Amaçlı Salonun açılışını gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Kavaklı Köy Muhtarı Hidayet Karaduman, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a mahallesine yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Muhtar Karaduman’dan sonra Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan bir konuşma yaptı.   KARESİ’DE AÇILIŞLAR DEVAM EDİYOR Karesi Belediyesi olarak kırsal mahallelere yapılan yatırımlara önem verdiklerini ifade eden Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi Belediye Başkanı olduktan sonra kırsal mahallelerimiz önemli olduğu için oralara neler yapabiliriz diye çalışmalarımız oldu. Çok şükür bugüne kadar güzel hizmetler götürdük. Artık taş işlerini söylemiyoruz. Artık kırsalda yaşayan gençlerin, çocukların sosyal ve spor aktivitelerinde bulunabilmeleri için pek çok halı sahamızı hizmete aldık. Bunların yanında çok amaçlı salonlarda inşa ediyoruz. Vatandaşlarımız buralarda mevlitlerini yapsın, düğünlerini yapsın ve diğer hizmetlerden faydalansın istiyoruz. Mesela Tatlıpınar’da halı saha inşa ettik. Yeniköy ve Kabakdere’de halı saha yaptık. Bunların açılışlarını gerçekleştirdik. Bu süreçte de sosyal tesislerimizle ilgili açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.   BAŞKAN ORKAN: “KARESİ’YE YAKIŞIR YOLLAR YAPIYORUZ” Karesi Belediyesi’nin iki sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Orkan, “Daha öncesinde Armutalan’daki sosyal tesisimizi ve sonrasında Çaypınar ve bugünde Kavaklı’da yapıyoruz. İnşallah daha sonrasında ise vekillerimizde müsait olurlarsa Aktarma ve Köteyli’de de bu sosyal tesislerin açılışlarını gerçekleştireceğiz. Önemli olan vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı. Bizim vazifemiz bu. Bunu gerçekleştirmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. Buradaki ana yol sıkıntılıydı. Büyükpınar’dan Üçpınar’a kadar büyük bölümü tamamlandı. Az bir işi kaldı. Onları da tamamlayınca bize ve Karesi’ye yakışır bir yol kazanmış olacağız. Ondan sonra ise İnşallah buradan Ziyaretli ile olan bağlantı yolunu plana aldık. Her şey sizin için her şey size yakışır” diye konuştu.    
Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı köy konakları ile unutulmaya yüz tutmuş köy konağı geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Kavaklı Mahallesi Çok Amaçlı Salon düzenlenen tören ile hizmete alındı.

Karesi Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan köy konaklarının açılışları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın projelerinden olan geleneksel Gürcü mimarisi ile inşa edilen Armutalan Kültür Merkezi’nin ve Çaypınar Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun açılışını gerçekleştiren Karesi Belediyesi, hafta sonu da Kavaklı Çok Amaçlı Salonun açılışını gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Kavaklı Köy Muhtarı Hidayet Karaduman, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a mahallesine yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Muhtar Karaduman’dan sonra Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan bir konuşma yaptı.

 

KARESİ’DE AÇILIŞLAR DEVAM EDİYOR

Karesi Belediyesi olarak kırsal mahallelere yapılan yatırımlara önem verdiklerini ifade eden Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi Belediye Başkanı olduktan sonra kırsal mahallelerimiz önemli olduğu için oralara neler yapabiliriz diye çalışmalarımız oldu. Çok şükür bugüne kadar güzel hizmetler götürdük. Artık taş işlerini söylemiyoruz. Artık kırsalda yaşayan gençlerin, çocukların sosyal ve spor aktivitelerinde bulunabilmeleri için pek çok halı sahamızı hizmete aldık. Bunların yanında çok amaçlı salonlarda inşa ediyoruz. Vatandaşlarımız buralarda mevlitlerini yapsın, düğünlerini yapsın ve diğer hizmetlerden faydalansın istiyoruz. Mesela Tatlıpınar’da halı saha inşa ettik. Yeniköy ve Kabakdere’de halı saha yaptık. Bunların açılışlarını gerçekleştirdik. Bu süreçte de sosyal tesislerimizle ilgili açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

BAŞKAN ORKAN: “KARESİ’YE YAKIŞIR YOLLAR YAPIYORUZ”

Karesi Belediyesi’nin iki sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Orkan, “Daha öncesinde Armutalan’daki sosyal tesisimizi ve sonrasında Çaypınar ve bugünde Kavaklı’da yapıyoruz. İnşallah daha sonrasında ise vekillerimizde müsait olurlarsa Aktarma ve Köteyli’de de bu sosyal tesislerin açılışlarını gerçekleştireceğiz. Önemli olan vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı. Bizim vazifemiz bu. Bunu gerçekleştirmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. Buradaki ana yol sıkıntılıydı. Büyükpınar’dan Üçpınar’a kadar büyük bölümü tamamlandı. Az bir işi kaldı. Onları da tamamlayınca bize ve Karesi’ye yakışır bir yol kazanmış olacağız. Ondan sonra ise İnşallah buradan Ziyaretli ile olan bağlantı yolunu plana aldık. Her şey sizin için her şey size yakışır” diye konuştu.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.