Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karesili Gençlerin TEKNOFEST heyecanı…

DÜNYA 05.10.2023 - 15:53, Güncelleme: 05.10.2023 - 15:53
 

Karesili Gençlerin TEKNOFEST heyecanı…

Karesili Gençlerin TEKNOFEST heyecanı…
Karesili Gençlerin TEKNOFEST heyecanı…   AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı, ‘’Yeni Yaş, Yeni Üye, Yeni Oy’’ ilk oyum Ak Parti’ye diyen gençleri, Karesi AK Gençlik ile birlikte İzmir’de düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest’e götürdü. 100 kişilik Gençlik gurubunun İzmir’de düzenlenen Teknofest’teki heyecanlarına AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da eşlik ettiler.   GENÇLER, TEKNOFEST’TE YENİ TEKNOLOJİLERİ YERİNDE İNCELEDİ… İzmir'de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katılan Karesili gençler, etkinlik alanında yine gençlerimizin geliştirdiği bir çok teknolojik ürünü yakından görme imkanı buldular. Ayrıca, İzmir semalarında Bayraktar Akıncı ile Jandarma Çelik Kanatların kol uçuşuna tanıklık ettiler. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesili gençlerle birlikte Teknofest Etkinlik alanında sergilenen Milli Savunma Sanayimizin geliştirdiği Kızılelma, Akıncı, Anka, Hürjet, TB2, TB3, Gökbey, Atak’ı yakından inceleme ve görme imkanı buldular.   AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “AK Parti Karesi Teşkilatı olarak Türkiye Yüzyılı’nda önceliklerimizden biri gençlerimizin her zaman yanında olmak ve onları her platformda desteklemek. Bugün ilk oyum AK Parti’ye diyen 100 gencimizle birlikte İzmir'de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katıldık. Gençlerimizle birlikte burada ülkemizin tam bağımsızlığının göstergesi olan Teknofest’teki gurur tablosuna şahitlik etmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Teknolojiye meraklı gençlerimizin burada geliştirdikleri ürünleri ve sevincini gördükçe ülkemiz adına gelecek ile ilgili umutlarımız katlanarak artıyor. Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Türkiye Yüzyılı Gençlerin yüzyılı olacak. Dünya ülkeleri, Türkiye’deki Teknofest gençliğinin ayak seslerini güçlü bir şekilde duymaya başladı. Güçlü Türkiye için, Türkiye Yüzyılı için biz de her daim gençlerimizin destekçisi ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.   DİNÇER ORKAN: TEKNOFEST GENÇLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR… Teknofest Gençliğine çok güvendiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da, Karesili Gençleri Teknofest’e getirmenin, onlarla birlikte olmanın, yeni gelişmelere tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Orkan, “İzmir’de düzenlenen Teknofest’te bir kez daha hayallerine giden yolda hiçbir engel tanımayan gençlerimizi gördük. Teknofest’te ayağına vurulan asırlık zincirleri parçalayan Türk Milleti’nin ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin azmini gördük. Gümbür gümbür gelen TEKNOFEST gençliğinin ayak seslerine, burada Karesili gençlerimizle birlikte tanıklık ettik. Böyle bir organizasyonu düzenleyen ve 100 gencimizi Teknofest’e getiren Karesi İlçe Başkanımız Hakan Aka’ya ve İlçe Teşkilatımıza, AK Gençliğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.    
Karesili Gençlerin TEKNOFEST heyecanı…

Karesili Gençlerin TEKNOFEST heyecanı…

 

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı, ‘’Yeni Yaş, Yeni Üye, Yeni Oy’’ ilk oyum Ak Parti’ye diyen gençleri, Karesi AK Gençlik ile birlikte İzmir’de düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest’e götürdü. 100 kişilik Gençlik gurubunun İzmir’de düzenlenen Teknofest’teki heyecanlarına AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da eşlik ettiler.

 

GENÇLER, TEKNOFEST’TE YENİ TEKNOLOJİLERİ YERİNDE İNCELEDİ…

İzmir'de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katılan Karesili gençler, etkinlik alanında yine gençlerimizin geliştirdiği bir çok teknolojik ürünü yakından görme imkanı buldular. Ayrıca, İzmir semalarında Bayraktar Akıncı ile Jandarma Çelik Kanatların kol uçuşuna tanıklık ettiler. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesili gençlerle birlikte Teknofest Etkinlik alanında sergilenen Milli Savunma Sanayimizin geliştirdiği Kızılelma, Akıncı, Anka, Hürjet, TB2, TB3, Gökbey, Atak’ı yakından inceleme ve görme imkanı buldular.

 

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “AK Parti Karesi Teşkilatı olarak Türkiye Yüzyılı’nda önceliklerimizden biri gençlerimizin her zaman yanında olmak ve onları her platformda desteklemek. Bugün ilk oyum AK Parti’ye diyen 100 gencimizle birlikte İzmir'de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katıldık. Gençlerimizle birlikte burada ülkemizin tam bağımsızlığının göstergesi olan Teknofest’teki gurur tablosuna şahitlik etmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Teknolojiye meraklı gençlerimizin burada geliştirdikleri ürünleri ve sevincini gördükçe ülkemiz adına gelecek ile ilgili umutlarımız katlanarak artıyor. Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Türkiye Yüzyılı Gençlerin yüzyılı olacak. Dünya ülkeleri, Türkiye’deki Teknofest gençliğinin ayak seslerini güçlü bir şekilde duymaya başladı. Güçlü Türkiye için, Türkiye Yüzyılı için biz de her daim gençlerimizin destekçisi ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

DİNÇER ORKAN: TEKNOFEST GENÇLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR…

Teknofest Gençliğine çok güvendiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da, Karesili Gençleri Teknofest’e getirmenin, onlarla birlikte olmanın, yeni gelişmelere tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Orkan, “İzmir’de düzenlenen Teknofest’te bir kez daha hayallerine giden yolda hiçbir engel tanımayan gençlerimizi gördük. Teknofest’te ayağına vurulan asırlık zincirleri parçalayan Türk Milleti’nin ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin azmini gördük. Gümbür gümbür gelen TEKNOFEST gençliğinin ayak seslerine, burada Karesili gençlerimizle birlikte tanıklık ettik. Böyle bir organizasyonu düzenleyen ve 100 gencimizi Teknofest’e getiren Karesi İlçe Başkanımız Hakan Aka’ya ve İlçe Teşkilatımıza, AK Gençliğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.