Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kadroya geçen yeni memurlar yemin ettiler

GÜNDEM 16.06.2023 - 14:38, Güncelleme: 16.06.2023 - 14:38
 

Kadroya geçen yeni memurlar yemin ettiler

Kaymakam Odabaş, kadroya geçen personellerin yemin törenine katıldı
Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Nüfus Müdürlüğünde sözleşmeli olarak görev yapmakta iken kadroya geçen personellerin yemin törenine katılarak heyecanlarına ortak oldu. Edremit İlçe Nüfus Müdürlüğünde sözleşmeli büro personeli olarak görev yapan 4 personelin memur kadrosuna atanmasından dolayı Edremit Kaymakamlığı toplantı salonunda yemin töreni düzenlendi. İlçe Nüfus Müdürlüğünde Sözleşmeli Büro Personeli olarak görev yapmakta iken Kanun Hükmünde Kararname ile devlet memurluğu kadrosuna atanan personeller için düzenlenen yemin törenine; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayan, kurum kuruluş yetkilileri ve kadroya geçen personel katıldı. Törene katılarak personelin yemin töreni heyecanına ortak olan Kaymakam Odabaş, personelin her birini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Kaymakam Odabaş, kadroya geçen personellerin yemin törenine katıldı

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Nüfus Müdürlüğünde sözleşmeli olarak görev yapmakta iken kadroya geçen personellerin yemin törenine katılarak heyecanlarına ortak oldu.
Edremit İlçe Nüfus Müdürlüğünde sözleşmeli büro personeli olarak görev yapan 4 personelin memur kadrosuna atanmasından dolayı Edremit Kaymakamlığı toplantı salonunda yemin töreni düzenlendi.
İlçe Nüfus Müdürlüğünde Sözleşmeli Büro Personeli olarak görev yapmakta iken Kanun Hükmünde Kararname ile devlet memurluğu kadrosuna atanan personeller için düzenlenen yemin törenine; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayan, kurum kuruluş yetkilileri ve kadroya geçen personel katıldı.
Törene katılarak personelin yemin töreni heyecanına ortak olan Kaymakam Odabaş, personelin her birini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.