Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaçan kurbanlığın peşine arabayla düştüler

GÜNDEM 28.06.2023 - 15:19, Güncelleme: 28.06.2023 - 15:19
 

Kaçan kurbanlığın peşine arabayla düştüler

Sahibinden kaçarak cadde üzerinde koşan kurbanlık kameraya yansıdı
Sakarya’nın Erenler ilçesinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık cadde üzerinde koşmaya başladı. O anları kayıt altına alan farklı bir vatandaş ise aracıyla kaçan kurbanlığın peşine düştü. Erenler ilçesi Çaybaşıyeniköy Mahallesi’nde sahibinin elinden kaçan kurbanlık cadde üzerinde koşmaya başladı. Bu esnada caddede aracıyla seyir halinde olan bir vatandaş ise kaçan kurbanlığın peşine düşerek, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Araç sürücüsünün, “Vatandaş elinden kaçırmış, biz de yakalamaya çalışıyoruz” sözleri ile kaydettiği görüntülerde, kaçan kurbanlığın cadde boyu koştuğu anlar yer aldı.
Sahibinden kaçarak cadde üzerinde koşan kurbanlık kameraya yansıdı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık cadde üzerinde koşmaya başladı. O anları kayıt altına alan farklı bir vatandaş ise aracıyla kaçan kurbanlığın peşine düştü.
Erenler ilçesi Çaybaşıyeniköy Mahallesi’nde sahibinin elinden kaçan kurbanlık cadde üzerinde koşmaya başladı. Bu esnada caddede aracıyla seyir halinde olan bir vatandaş ise kaçan kurbanlığın peşine düşerek, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Araç sürücüsünün, “Vatandaş elinden kaçırmış, biz de yakalamaya çalışıyoruz” sözleri ile kaydettiği görüntülerde, kaçan kurbanlığın cadde boyu koştuğu anlar yer aldı.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.