Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarmadan zeytin hırsızlarına gece baskını...2 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ 27.12.2023 - 12:25, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:25
 

Jandarmadan zeytin hırsızlarına gece baskını...2 kişi gözaltına alındı

Jandarmadan zeytin hırsızlarına gece baskını...2 kişi gözaltına alındı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri gece görüş kamerası ile tespit ettikleri ve bahçeden zeytin çalan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Edinilen bilgiye göre, zeytin hırsızlığı ile mücadele dahilinde Kızılkeçili Mahallesi'nde Edremit İlçe ve Zeytinli Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yürütülen önleyici kolluk devriyesi esnasında bir zeytin bahçesinde hareketlilik tespit edildi. Devriye ekipleri, gece görüş cihazları ile 2 kişinin tarlada zeytin topladığını belirledi. Ekiplerce bilgileri sorgulanan M.K ve S.Z'nin bahçe sahibi ya da işçi olmadıkları belirlendi. Bunun üzerine zanlılar bahçeden topladıkları yaklaşık 150 kilo zeytinle suçüstü gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. (EME-İHS)
Jandarmadan zeytin hırsızlarına gece baskını...2 kişi gözaltına alındı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri gece görüş kamerası ile tespit ettikleri ve bahçeden zeytin çalan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, zeytin hırsızlığı ile mücadele dahilinde Kızılkeçili Mahallesi'nde Edremit İlçe ve Zeytinli Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yürütülen önleyici kolluk devriyesi esnasında bir zeytin bahçesinde hareketlilik tespit edildi.
Devriye ekipleri, gece görüş cihazları ile 2 kişinin tarlada zeytin topladığını belirledi. Ekiplerce bilgileri sorgulanan M.K ve S.Z'nin bahçe sahibi ya da işçi olmadıkları belirlendi. Bunun üzerine zanlılar bahçeden topladıkları yaklaşık 150 kilo zeytinle suçüstü gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.
(EME-İHS)

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.