Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma sokak hayvanlarının yanında

YAŞAM 11.01.2024 - 16:14, Güncelleme: 11.01.2024 - 16:14
 

Jandarma sokak hayvanlarının yanında

Jandarma sokak hayvanlarının yanında
Balıkesir'de Jandarma ekipleri il genelinde 339 personelin katılımı ile olumsuz hava şartlarında aç kalan sokak hayvanlarını besledi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Balıkesir İl genelinde sorumluluk bölgesinde yaşayan ve olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek bulamayan can dostlarımız olan sokak hayvanlarını beslemedi. Balıkesir il genelinde 339 personelin katılımı ile bin 50'si köpek ve 730'u kedi olmak üzeri bin 780 sokak hayvanı beslenmesi yapıldı.
Jandarma sokak hayvanlarının yanında

Balıkesir'de Jandarma ekipleri il genelinde 339 personelin katılımı ile olumsuz hava şartlarında aç kalan sokak hayvanlarını besledi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Balıkesir İl genelinde sorumluluk bölgesinde yaşayan ve olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek bulamayan can dostlarımız olan sokak hayvanlarını beslemedi. Balıkesir il genelinde 339 personelin katılımı ile bin 50'si köpek ve 730'u kedi olmak üzeri bin 780 sokak hayvanı beslenmesi yapıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.