Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hayvan çiftliğindeki saman yangını korkuttu

ASAYİŞ 20.07.2023 - 03:07, Güncelleme: 20.07.2023 - 03:07
 

Hayvan çiftliğindeki saman yangını korkuttu

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Emin Duman'a ait hayvan çiftliğinde akşam saatlerinde çıkan yangında saman deposu alev aldı.
Balıkesir büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri, Orman İşletme ve Sındırgı Belediyesinin anında müdahalesi ile yangın hayvan ahırlarına sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası yanan saman balyaları Sındırgı Belediyesi ekiplerince temizlendi. Yangının çıkış sebebi araştırılırken itfaiye ekipleri vatandaşları sıcak havalarda daha duyarlı olmaları konusunda uyardı. Bir cam parçası, sigara izmaritinin bile samanları tutuşturabileceği belirtildi.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Emin Duman'a ait hayvan çiftliğinde akşam saatlerinde çıkan yangında saman deposu alev aldı.

Balıkesir büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri, Orman İşletme ve Sındırgı Belediyesinin anında müdahalesi ile yangın hayvan ahırlarına sıçramadan söndürüldü.
Yangın sonrası yanan saman balyaları Sındırgı Belediyesi ekiplerince temizlendi. Yangının çıkış sebebi araştırılırken itfaiye ekipleri vatandaşları sıcak havalarda daha duyarlı olmaları konusunda uyardı. Bir cam parçası, sigara izmaritinin bile samanları tutuşturabileceği belirtildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.