Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HASTANE İHALESİ NE OLDU REKTÖR HOCA

GÜNDEM 13.07.2023 - 17:24, Güncelleme: 13.07.2023 - 17:24
 

HASTANE İHALESİ NE OLDU REKTÖR HOCA

Bilindiği üzere Balıkesir Üniversitesi kampüsü içerisinde mevcut hastanenin yanına ek olarak 124 yataklı hastane yapım işi vardı. Önceki rektörün talimatı ile ihalesi yapılmıştı ama daha sonra ihalesi iptal edilerek iş yeni rektöre bırakıldı.
Balıkesir üniversitesi bu yıl yeni rektörün talimatı ile 18.05.2023 tarihinde tekrar ihaleye çıktı. BAUN SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 124 YATAKLI EK BİNA İNŞAATI diyerek ihale yaptılar. Ama ihalenin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen henüz bir açıklama yapılmadı. Halk merak ediyor; İhaleye ne kadar bedel ile çıkıldı? İhaleye kaç firma girdi ve ne teklif verdiler? İhaleyi hangi firma, kaç milyona aldı? İhaleyi alan firma kim? İhaleye girip teklif veren firmaların rakamları arasında çok fiyat farkı var mı? Mesela, ihaleyi alan firmanın fiyatı diğer firmaların fiyatından çok düşük ve ihale bedeline yakın mı? Rektör hoca yeni hastane önemli. Malum mevcut hastanenin kapasitesi yetersiz kalıyor. Acilen yenisin devreye alınması tüm Balıkesir için önem arz ediyor. İhaleler önemli sayın çok kıymetli ve değerli hocam. Biz takipçisi olacağız. Yakında kantin ihalesi felan da olacaktır. Bakalım nasıl geçecek.  
Bilindiği üzere Balıkesir Üniversitesi kampüsü içerisinde mevcut hastanenin yanına ek olarak 124 yataklı hastane yapım işi vardı. Önceki rektörün talimatı ile ihalesi yapılmıştı ama daha sonra ihalesi iptal edilerek iş yeni rektöre bırakıldı.

Balıkesir üniversitesi bu yıl yeni rektörün talimatı ile 18.05.2023 tarihinde tekrar ihaleye çıktı. BAUN SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 124 YATAKLI EK BİNA İNŞAATI diyerek ihale yaptılar. Ama ihalenin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen henüz bir açıklama yapılmadı.

Halk merak ediyor;

İhaleye ne kadar bedel ile çıkıldı?

İhaleye kaç firma girdi ve ne teklif verdiler?

İhaleyi hangi firma, kaç milyona aldı?

İhaleyi alan firma kim?

İhaleye girip teklif veren firmaların rakamları arasında çok fiyat farkı var mı? Mesela, ihaleyi alan firmanın fiyatı diğer firmaların fiyatından çok düşük ve ihale bedeline yakın mı?

Rektör hoca yeni hastane önemli. Malum mevcut hastanenin kapasitesi yetersiz kalıyor. Acilen yenisin devreye alınması tüm Balıkesir için önem arz ediyor. İhaleler önemli sayın çok kıymetli ve değerli hocam. Biz takipçisi olacağız. Yakında kantin ihalesi felan da olacaktır. Bakalım nasıl geçecek.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.