Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HASAN BASRİ ÇANTAY VEFATININ 59. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

KÜLTÜR 06.12.2023 - 15:23, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:23
 

HASAN BASRİ ÇANTAY VEFATININ 59. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

HASAN BASRİ ÇANTAY VEFATININ 59. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
Balıkesirli Milli Mücadele Kahramanı ve TBMM İlk Karesi Milletvekili Hasan Basrî Çantay vefatının 59. Yıldönümünde düzenlenen söyleşi ile anıldı. Balıkesir Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD) iş birliğinde Hasan Bari Çantay, 59. Vefat yıldönümünde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşi ile anıldı. Söyleşi Programına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Satıl, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak, Enes Bilgin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aytekin Yılmaz, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Orhan Onocak, Balıkesir Üniversitesinden akademisyenler, BAYŞAD yönetimi yazar ve şairleri ile öğrenciler yer aldı.
HASAN BASRİ ÇANTAY VEFATININ 59. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Balıkesirli Milli Mücadele Kahramanı ve TBMM İlk Karesi Milletvekili Hasan Basrî Çantay vefatının 59. Yıldönümünde düzenlenen söyleşi ile anıldı.
Balıkesir Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD) iş birliğinde Hasan Bari Çantay, 59. Vefat yıldönümünde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşi ile anıldı. Söyleşi Programına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Satıl, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak, Enes Bilgin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aytekin Yılmaz, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Orhan Onocak, Balıkesir Üniversitesinden akademisyenler, BAYŞAD yönetimi yazar ve şairleri ile öğrenciler yer aldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.