Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖNEN'DE TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ 23.11.2023 - 19:28, Güncelleme: 23.11.2023 - 19:28
 

GÖNEN'DE TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

GÖNEN'DE TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI
Balıkesir'in Gönen ilçesinde Hasanbey kırsal mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Gönen ilçesi Hasanbey kırsal mahallesi mevkiinde 35 HH 837 plakalı otomobil sürücüsü M.O. (52) Hasanbey kırsal mahallesine dönüş yaptığı esnada Biga istikametinden gelen 16 JIS 21 plakalı hafif ticari araç sürücüsü K.K. (25) ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü M.O., yanında yolcu olarak bulunan S.O ve hafif ticari araç sürücüsü K.K. yaralandı. Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar Ambulans ile Gönen Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
GÖNEN'DE TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Hasanbey kırsal mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Gönen ilçesi Hasanbey kırsal mahallesi mevkiinde 35 HH 837 plakalı otomobil sürücüsü M.O. (52) Hasanbey kırsal mahallesine dönüş yaptığı esnada Biga istikametinden gelen 16 JIS 21 plakalı hafif ticari araç sürücüsü K.K. (25) ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü M.O., yanında yolcu olarak bulunan S.O ve hafif ticari araç sürücüsü K.K. yaralandı. Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar Ambulans ile Gönen Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.