Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gömeç’te jandarma ekipleri seyyar muayene istasyonu kurup eğitimler verdi

EĞİTİM 28.07.2023 - 13:30, Güncelleme: 28.07.2023 - 13:30
 

Gömeç’te jandarma ekipleri seyyar muayene istasyonu kurup eğitimler verdi

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde; Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından, trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik azaltılması amacıyla ilginç bir uygulamaya imza attı.
Gömeç’in Ulubeyler kırsal mahallesinde muayene süresi geçmiş traktör ve motosikletlerin tespitlerini yapan jandarma ekipleri, Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde seyyar muayene istasyonu kurdurdu. Seyyar muayene istasyonunda, 48 traktör ve 40 motosiklet olmak üzere toplam 88 aracın muayenesi yaptıran jandarma trafik ekipleri, traktör ve motosiklet sürücülerine trafik kazalarının önlenmesi ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla; özellikle rops demiri, kabin, reflektör, sarı çakar lamba takılması, reflektif yelek giyilmesi ile kask kullanmalar hakkında 88 sürücüye Trafik Güvenliği Eğitimi verdi. Önümüzdeki dönemde de trafik kazalarının azaltılması ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla, Trafik Jandarmasınca bilgilendirme faaliyetlerinin süreceği öğrenildi.
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde; Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından, trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik azaltılması amacıyla ilginç bir uygulamaya imza attı.

Gömeç’in Ulubeyler kırsal mahallesinde muayene süresi geçmiş traktör ve motosikletlerin tespitlerini yapan jandarma ekipleri, Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde seyyar muayene istasyonu kurdurdu.
Seyyar muayene istasyonunda, 48 traktör ve 40 motosiklet olmak üzere toplam 88 aracın muayenesi yaptıran jandarma trafik ekipleri, traktör ve motosiklet sürücülerine trafik kazalarının önlenmesi ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla; özellikle rops demiri, kabin, reflektör, sarı çakar lamba takılması, reflektif yelek giyilmesi ile kask kullanmalar hakkında 88 sürücüye Trafik Güvenliği Eğitimi verdi.
Önümüzdeki dönemde de trafik kazalarının azaltılması ve trafik bilincinin oluşturulması amacıyla, Trafik Jandarmasınca bilgilendirme faaliyetlerinin süreceği öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.