Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Garip çobanın kayıp koyunlarını jandarma dronu buldu

ASAYİŞ 16.12.2023 - 15:20, Güncelleme: 16.12.2023 - 15:20
 

Garip çobanın kayıp koyunlarını jandarma dronu buldu

- Garip çobanın kayıp koyunlarını jandarma dronu buldu - Jandarma kayıp 82 koyunu bulmak için dron ile saatlerce arama yaptı - Termal dronun koyunları tespit ettiği koordinata giden ekipler 82 adet küçükbaşı, yaban hayvanları parçalamadan kurtardı
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir çobanın kayıp 82 koyunu için jandarma dron ile saatlerce arama yaptı. Dronun verdiği koordinatlar üzerine bölgeye ulaşan ekipler kayıp koyunları yaban hayvanları parçalamadan bulup sahibi olan çobana teslim etti. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İvrindi İlçesi Akcal Mahallesinde ikamet eden R.A. jandarmaya müracaat edip 82 adet küçükbaş hayvanının kayıp olduğunu ihbar edip bulunmasını istedi. Kayıp koyunların bulunması amacıyla Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca 4 Asayiş Timi, 1 Dron Timi ve Jandarma Asayiş Komando Bölüğü Serçe-1 Dron Timi ormanlık alanda saatlerce arama gerçekleştirdi. Dronlar sayesinde kayıp koyunların bulunduğu alanın koordinatları tespit edildi. Bölgeye giden ekipler kayıp koyunlara yabani hayvanlar zarar vermeden yetişti. Jandarma karakoluna getirilen koyunlar sahibi çobana teslim edildi. Koyunları bulunduğu için duygulanan çoban jandarma ekiplerine tek tek sarılıp "Devletimizden ve kahraman askerimizden Allah razı olsun" diyerek teşekkür etti.
- Garip çobanın kayıp koyunlarını jandarma dronu buldu - Jandarma kayıp 82 koyunu bulmak için dron ile saatlerce arama yaptı - Termal dronun koyunları tespit ettiği koordinata giden ekipler 82 adet küçükbaşı, yaban hayvanları parçalamadan kurtardı

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir çobanın kayıp 82 koyunu için jandarma dron ile saatlerce arama yaptı. Dronun verdiği koordinatlar üzerine bölgeye ulaşan ekipler kayıp koyunları yaban hayvanları parçalamadan bulup sahibi olan çobana teslim etti.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İvrindi İlçesi Akcal Mahallesinde ikamet eden R.A. jandarmaya müracaat edip 82 adet küçükbaş hayvanının kayıp olduğunu ihbar edip bulunmasını istedi.
Kayıp koyunların bulunması amacıyla Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca 4 Asayiş Timi, 1 Dron Timi ve Jandarma Asayiş Komando Bölüğü Serçe-1 Dron Timi ormanlık alanda saatlerce arama gerçekleştirdi. Dronlar sayesinde kayıp koyunların bulunduğu alanın koordinatları tespit edildi. Bölgeye giden ekipler kayıp koyunlara yabani hayvanlar zarar vermeden yetişti. Jandarma karakoluna getirilen koyunlar sahibi çobana teslim edildi. Koyunları bulunduğu için duygulanan çoban jandarma ekiplerine tek tek sarılıp "Devletimizden ve kahraman askerimizden Allah razı olsun" diyerek teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.