Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FIRINTAŞ EKMEĞİ 5 TL DEN SATMAYA DEVAM ETSİN

GÜNDEM 03.08.2023 - 12:44, Güncelleme: 03.08.2023 - 12:44
 

FIRINTAŞ EKMEĞİ 5 TL DEN SATMAYA DEVAM ETSİN

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi YÖRÜK gündem ile ilgili basın açıklaması yaptı.
. Hasan Fehmi YÖRÜK yaptığı açıklamada; “Çay simit hesabı yaparak iktidara gelen mevcut hükümetin uyguladığı yanlış ekonomik politikalar sonucu geldiği noktada çay simit hesabı ile bile ekonomiyi yüksek refah düzeyinde göstermeye yetmez. Vatandaşımız çayı simidi geçti temel besin maddesi olan ekmeği alırken eli titrer oldu. Yanlış ekonomik politikalar sonucu artan maliyetlerin faturası da maalesef her zaman olduğu gibi dar gelirli vatandaşlarımızın sırtına yüklendi. Biz İYİ Parti olarak hükümetin yaptığı zamlara karşı her zaman tepkimizi her platformda ifade ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Ekonomi ile ilgili söyleyecek çok sözümüz var fakat şuanda icra makamında olmadığımızdan muhalefet görevi gereği en azından dar gelirli Vatandaşlarımızın sağlıklı, kaliteli ve ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak için ekmek üretimi yapan Fırıntaş'ın ekmek'i 5 TL’den zam yapmadan satmaya devam etmesini istiyoruz. Çünkü yapılmak istenen % 50 zam çok acımasızdır. Buğday fiyatları geçen yıla göre düşmüştür. Fırıntaş kamu kurumu bilinciyle hareket etmemektedir. Bunun sonucunda doğacak zararlar belediye bütçesinden karşılanmalıdır. Bu çok çalışıp çok üretme gayreti içinde olan Balıkesir halkına ilgili makamların siyasi borcudur. Örnek olarak İYİ PARTİ’li Susurluk Belediyesi ekmeği 4TL' den satıyor. Eğer istenirse özellikle dar gelirli Vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşımı sağlanabilir. Bir diğer konu da bugün yapılacak olan BASKİ Genel Kurulunda su tarifelerinde yapılacak artışa, vatandaşlarımızın aleyhine olacak her şeye HAYIR oyu vereceğimizi peşinen kamu oyuyla paylaşıyoruz. Vatandaşımızın derdi dün bizim derdimizdi, bugün de yarın da bizim derdimiz olmaya devam edecektir. “dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi YÖRÜK gündem ile ilgili basın açıklaması yaptı.

. Hasan Fehmi YÖRÜK yaptığı açıklamada; “Çay simit hesabı yaparak iktidara gelen mevcut hükümetin uyguladığı yanlış ekonomik politikalar sonucu geldiği noktada çay simit hesabı ile bile ekonomiyi yüksek refah düzeyinde göstermeye yetmez. Vatandaşımız çayı simidi geçti temel besin maddesi olan ekmeği alırken eli titrer oldu. Yanlış ekonomik politikalar sonucu artan maliyetlerin faturası da maalesef her zaman olduğu gibi dar gelirli vatandaşlarımızın sırtına yüklendi.

Biz İYİ Parti olarak hükümetin yaptığı zamlara karşı her zaman tepkimizi her platformda ifade ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Ekonomi ile ilgili söyleyecek çok sözümüz var fakat şuanda icra makamında olmadığımızdan muhalefet görevi gereği en azından dar gelirli Vatandaşlarımızın sağlıklı, kaliteli ve ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak için ekmek üretimi yapan Fırıntaş'ın ekmek'i 5 TL’den zam yapmadan satmaya devam etmesini istiyoruz. Çünkü yapılmak istenen % 50 zam çok acımasızdır. Buğday fiyatları geçen yıla göre düşmüştür. Fırıntaş kamu kurumu bilinciyle hareket etmemektedir. Bunun sonucunda doğacak zararlar belediye bütçesinden karşılanmalıdır. Bu çok çalışıp çok üretme gayreti içinde olan Balıkesir halkına ilgili makamların siyasi borcudur. Örnek olarak İYİ PARTİ’li Susurluk Belediyesi ekmeği 4TL' den satıyor. Eğer istenirse özellikle dar gelirli Vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşımı sağlanabilir.

Bir diğer konu da bugün yapılacak olan BASKİ Genel Kurulunda su tarifelerinde yapılacak artışa, vatandaşlarımızın aleyhine olacak her şeye HAYIR oyu vereceğimizi peşinen kamu oyuyla paylaşıyoruz. Vatandaşımızın derdi dün bizim derdimizdi, bugün de yarın da bizim derdimiz olmaya devam edecektir. “dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.