Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek'te uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ 22.12.2023 - 11:35, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:35
 

Erdek'te uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı

Erdek'te uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı
Balıkesir'in Erdek ilçesinde Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Bandırma İstihbarat Büro Amirliğiyle birlikte yapılan çalışmada 4 kişi yakalandı. Erdek ilçesi Zeytinli mahallesinde 10 ALM 291 plakalı aracı durduran polis ekipleri, şahısların üzerinde ve yere attıkları paket içerisinde toplam 15 gram metamfetamin ve 1 adet pipe ele geçirildi, araçta bulunan 3 şahıs H.T, B.A ve K.T.Ç uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçundan gözaltına alındı, araç sürücüsü K.B hakkında suç işlenmesine yardım etme suçundan tahkikat başlatıldı.
Erdek'te uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Bandırma İstihbarat Büro Amirliğiyle birlikte yapılan çalışmada 4 kişi yakalandı.
Erdek ilçesi Zeytinli mahallesinde 10 ALM 291 plakalı aracı durduran polis ekipleri, şahısların üzerinde ve yere attıkları paket içerisinde toplam 15 gram metamfetamin ve 1 adet pipe ele geçirildi, araçta bulunan 3 şahıs H.T, B.A ve K.T.Ç uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçundan gözaltına alındı, araç sürücüsü K.B hakkında suç işlenmesine yardım etme suçundan tahkikat başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.