Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek'te kavga sırasında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

ASAYİŞ 30.07.2023 - 16:12, Güncelleme: 30.07.2023 - 16:12
 

Erdek'te kavga sırasında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Balıkesir'in Erdek ilçesinde yaşanan kavgada kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Erdek ilçesi Düzler mevkiinde kamp alanı ve motel işletmesinde bir barın güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen 2 kişi, motel işletmecileri ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlilerinden biri bıçak çekerken, bu sırada kalp krizi geçiren Regaip Şahbudak (61) yere yığıldı. Şahbudak, kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Balıkesir'in Erdek ilçesinde yaşanan kavgada kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Erdek ilçesi Düzler mevkiinde kamp alanı ve motel işletmesinde bir barın güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen 2 kişi, motel işletmecileri ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlilerinden biri bıçak çekerken, bu sırada kalp krizi geçiren Regaip Şahbudak (61) yere yığıldı. Şahbudak, kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.