Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek Belediyesi stadyumu şantiyeye döndü

GÜNDEM 29.08.2023 - 16:12, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:12
 

Erdek Belediyesi stadyumu şantiyeye döndü

Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan Erdek 18 Eylül Stadyumu gelişi güzel bırakılan inşaat malzemeleri nedeniyle adeta şantiyeye döndürüldü.
Stadyuma bırakılan kum, parke taşı, su boruları ve bir çok inşaat malzemesi nedeniyle stat adeta inşaat sahasını andırıyor. Stadın bakımsız olduğu da ayrıca gözlerden kaçmadı. Son günlerde gündem olan stadyum, Balıkesir Büyükşehir'e devri planlanırken Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık basını davet ederek bu konu hakkında açıklamalarda bulunarak stadyumun gençler tarafından kullanıldığı 150 kadar sporcu bu tesislerden faydalandığını belirtmişti. Ancak stadyumun ne olarak kullanıldığı İHA muhabiri tarafından görüntülenerek adeta büyük bir şantiyeye çevrildiği ve ayrıca otopark olarak kullanıldığı görüldü. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, Erdek 18 Eylül Stadı'nın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisinin uygun olacağını belirten Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan gelen rapor da Balıkesir Büyükşehir meclisinde görüşüldü. Rapor, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve meclis üyesi Canan Kırdar'ın stadın devrine karşı çıkmalarının ardından oylanarak reddedildi. Böylece Erdek 18 Eylül Stadı Erdek Belediyesi tarafından spor bahane edilerek şantiye olarak kullanılmaya devam edecek.
Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan Erdek 18 Eylül Stadyumu gelişi güzel bırakılan inşaat malzemeleri nedeniyle adeta şantiyeye döndürüldü.

Stadyuma bırakılan kum, parke taşı, su boruları ve bir çok inşaat malzemesi nedeniyle stat adeta inşaat sahasını andırıyor. Stadın bakımsız olduğu da ayrıca gözlerden kaçmadı. Son günlerde gündem olan stadyum, Balıkesir Büyükşehir'e devri planlanırken Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık basını davet ederek bu konu hakkında açıklamalarda bulunarak stadyumun gençler tarafından kullanıldığı 150 kadar sporcu bu tesislerden faydalandığını belirtmişti. Ancak stadyumun ne olarak kullanıldığı İHA muhabiri tarafından görüntülenerek adeta büyük bir şantiyeye çevrildiği ve ayrıca otopark olarak kullanıldığı görüldü.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, Erdek 18 Eylül Stadı'nın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisinin uygun olacağını belirten Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan gelen rapor da Balıkesir Büyükşehir meclisinde görüşüldü. Rapor, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve meclis üyesi Canan Kırdar'ın stadın devrine karşı çıkmalarının ardından oylanarak reddedildi. Böylece Erdek 18 Eylül Stadı Erdek Belediyesi tarafından spor bahane edilerek şantiye olarak kullanılmaya devam edecek.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.