Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EKREM BAŞARANIN GÜNDEMİ YOĞUNDU!

GÜNDEM 07.09.2022 - 20:55, Güncelleme: 07.09.2022 - 20:55
 

EKREM BAŞARANIN GÜNDEMİ YOĞUNDU!

AKP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti İl Kadın Kollarının gerçekleştirmiş olduğu Yönetim Kurulu Toplantısına ayrıca Şair Ömer Erdem’in “Şairler ve Kitapları” söyleşisine katıldı.
İl Başkanı Ekrem Başaran’ın yönetim kurulu toplantısıyla ilgili yaptığı açıklama, “AK Parti İl Kadın Kollarımızın gerçekleştirmiş olduğu Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantılarına katılım sağlayarak yapmış oldukları teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Özveri ve gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte Durmak Yok Yola Devam diyoruz.” dedi.   İlerleyen saatlerde söyleşiye katılan İl Başkanı Ekrem Başaran yaptığı açıklamada, “Müteferrika Sohbetlerinin bu bölümünde de, Yazar ve Şair Ömer Erdem beyin "Şairler ve Kitapları" isimli söyleşisine katıldık. Kendilerine engin paylaşımları ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
AKP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti İl Kadın Kollarının gerçekleştirmiş olduğu Yönetim Kurulu Toplantısına ayrıca Şair Ömer Erdem’in “Şairler ve Kitapları” söyleşisine katıldı.

İl Başkanı Ekrem Başaran’ın yönetim kurulu toplantısıyla ilgili yaptığı açıklama, “AK Parti İl Kadın Kollarımızın gerçekleştirmiş olduğu Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantılarına katılım sağlayarak yapmış oldukları teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Özveri ve gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte Durmak Yok Yola Devam diyoruz.” dedi.

 

İlerleyen saatlerde söyleşiye katılan İl Başkanı Ekrem Başaran yaptığı açıklamada, “Müteferrika Sohbetlerinin bu bölümünde de, Yazar ve Şair Ömer Erdem beyin "Şairler ve Kitapları" isimli söyleşisine katıldık. Kendilerine engin paylaşımları ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.