Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te hayat boyu öğrenme faaliyetleri değerlendirme toplantısı yapıldı

EĞİTİM 01.08.2023 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2023 - 21:39
 

Edremit’te hayat boyu öğrenme faaliyetleri değerlendirme toplantısı yapıldı

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.
Edremit Öğretmenevi'nde kamu kurum temsilcileri, oda başkanları ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; hayat boyu öğrenme çerçevesinde yıl boyu yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilirken, kurumlar işbirliğiyle yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yıl boyunca gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri ve yürütülen projeleri hakkında komisyon üyeleri bilgilendirildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında açılacak kurslar ve yapılacak etkinliklerin planlandığı toplantıda açılacak kurslar konusunda kurumlarla yapılacak iş birliklerinin önemi hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Edremit Öğretmenevi'nde kamu kurum temsilcileri, oda başkanları ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; hayat boyu öğrenme çerçevesinde yıl boyu yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilirken, kurumlar işbirliğiyle yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yıl boyunca gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri ve yürütülen projeleri hakkında komisyon üyeleri bilgilendirildi.
2023-2024 eğitim öğretim yılında açılacak kurslar ve yapılacak etkinliklerin planlandığı toplantıda açılacak kurslar konusunda kurumlarla yapılacak iş birliklerinin önemi hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.