Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit polisi ‘Bayram Huzuru’ operasyonunda didik didik aradı

ASAYİŞ 25.06.2023 - 11:47, Güncelleme: 25.06.2023 - 11:47
 

Edremit polisi ‘Bayram Huzuru’ operasyonunda didik didik aradı

Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde okulların kapanması, gerekse bayram tatili ile nüfusun 5 katına çıktığı Edremit’te polis ‘Bayram Huzuru’ operasyonunda şüphelenilen yerleri ve araçları didik didik aradı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Edremit ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Edremit Merkez ve Akçay/Altınkum bölgelerinde 7 ayrı noktada sabit, 8 ayrı noktada seyir halinde toplam 15 noktada, 15 ekip, 10 motorize Yunus ekibi, 120 Çarşı Mahalle Bekçisi olmak üzere toplam 185 personel ile 4 saatlik çalışma yapıldı. Uygulama ve trafik denetlemelerinde 345 kişi sorgulandı, 10 aranan kişi yakalandı. 12 kahvehane, kıraathane, 8 kafe, kafeterya, 10 park, bahçe, meydan, 15 metruk bina, 5 tekel bayii ile 8 İçkili yer didik didik edildi. 98 araç denetlenirken, 26 araç sürücüsüne 127 bin 137 lira cezai işlem uygulandı, iki araç ise trafikten men edildi. Ayrıca; 2 ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek, 4 ruhsatsız av tüfeği bunlara ait 21 dolu kartuş, esrar, uyuşturucu madde ve sentetik hap ele geçirildi. Suçlulara gözdağı, vatandaşa güven verdi Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün her gün 24 saat esasına göre kanunlara ve hukuka bağlı kalarak, mesai kavramı gözetmeksizin meydana gelen ve gelebilecek olaylarla alakalı olarak çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne ve sürdürüleceğine dikkat çekildi.
Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde okulların kapanması, gerekse bayram tatili ile nüfusun 5 katına çıktığı Edremit’te polis ‘Bayram Huzuru’ operasyonunda şüphelenilen yerleri ve araçları didik didik aradı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Edremit ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Edremit Merkez ve Akçay/Altınkum bölgelerinde 7 ayrı noktada sabit, 8 ayrı noktada seyir halinde toplam 15 noktada, 15 ekip, 10 motorize Yunus ekibi, 120 Çarşı Mahalle Bekçisi olmak üzere toplam 185 personel ile 4 saatlik çalışma yapıldı.
Uygulama ve trafik denetlemelerinde 345 kişi sorgulandı, 10 aranan kişi yakalandı. 12 kahvehane, kıraathane, 8 kafe, kafeterya, 10 park, bahçe, meydan, 15 metruk bina, 5 tekel bayii ile 8 İçkili yer didik didik edildi. 98 araç denetlenirken, 26 araç sürücüsüne 127 bin 137 lira cezai işlem uygulandı, iki araç ise trafikten men edildi. Ayrıca; 2 ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek, 4 ruhsatsız av tüfeği bunlara ait 21 dolu kartuş, esrar, uyuşturucu madde ve sentetik hap ele geçirildi.

Suçlulara gözdağı, vatandaşa güven verdi
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün her gün 24 saat esasına göre kanunlara ve hukuka bağlı kalarak, mesai kavramı gözetmeksizin meydana gelen ve gelebilecek olaylarla alakalı olarak çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne ve sürdürüleceğine dikkat çekildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.