Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor

EĞİTİM 11.01.2024 - 18:59, Güncelleme: 11.01.2024 - 18:59
 

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor
Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle etkili bir şekilde sürdürülüyor. Proje doğrultusunda; tüm ilçelerimizde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında "Sözlük Tasarımı Yarışması" ile 'Resim, Afiş ve Dijital Afiş Yarışması' gerçekleştirildi. Okullarında dereceye giren eserler İlçe Değerlendirme Komisyonları tarafından değerlendirilirken ilçe birincisi olan eserler İlimizde düzenlenecek olan yarışmada değerlendirilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi. Proje kapsamında bir çok etkinlik yapıldı. Bandırma'da Okur-Yazar Buluşması Etkinliği; Bandırma'da öğrenciler sevdikleri kitapların yazarlarıyla bir araya geldi. Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Birim Müdürü Gülşah Yemen' in katılımıyla Okur-Yazar Buluşması etkinliği gerçekleştirildi. Havran Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anasınıfı Öğrencileri Seramik Sanatı Etkinliği Gerçekleştirdi; Seramik Sanatçısı Seval Gül davet edildi. Öğretmenleri ile birlikte öğrenciler çanak, çömlek, vazo ve tabak yaptılar. Etkinlikte çocuklar sözcük dağarcığının gelişmesi ile birlikte yeni kelimeleri eğlenerek fark etmeleri amaçlandı. Abidin-Pak Pakmaya Anadolu Lisesinde Sınav Heyecanı Vardı; Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından proje kapsamında "Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması" düzenlendi.  
Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle etkili bir şekilde sürdürülüyor. Proje doğrultusunda; tüm ilçelerimizde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında "Sözlük Tasarımı Yarışması" ile 'Resim, Afiş ve Dijital Afiş Yarışması' gerçekleştirildi. Okullarında dereceye giren eserler İlçe Değerlendirme Komisyonları tarafından değerlendirilirken ilçe birincisi olan eserler İlimizde düzenlenecek olan yarışmada değerlendirilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi. Proje kapsamında bir çok etkinlik yapıldı.

Bandırma'da Okur-Yazar Buluşması Etkinliği; Bandırma'da öğrenciler sevdikleri kitapların yazarlarıyla bir araya geldi. Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Birim Müdürü Gülşah Yemen' in katılımıyla Okur-Yazar Buluşması etkinliği gerçekleştirildi.

Havran Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anasınıfı Öğrencileri Seramik Sanatı Etkinliği Gerçekleştirdi; Seramik Sanatçısı Seval Gül davet edildi. Öğretmenleri ile birlikte öğrenciler çanak, çömlek, vazo ve tabak yaptılar. Etkinlikte çocuklar sözcük dağarcığının gelişmesi ile birlikte yeni kelimeleri eğlenerek fark etmeleri amaçlandı.

Abidin-Pak Pakmaya Anadolu Lisesinde Sınav Heyecanı Vardı; Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından proje kapsamında "Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması" düzenlendi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.