Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’Lİ SERKAN SARI: “BU OFİSİN PATRONU VATANDAŞ!”

SİYASET 02.05.2023 - 17:23, Güncelleme: 02.05.2023 - 17:23
 

CHP’Lİ SERKAN SARI: “BU OFİSİN PATRONU VATANDAŞ!”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı’nın valilik binası karşısındaki seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte açılış konuşmasını yapan Sarı, “Seçim ofisinin patronu vatandaşlarımız olacak. Dertli vatandaşım, sıkıntıda olan hemşehrim buraya gelecek. Ne sıkıntısı, talebi, önerisi varsa burada bizlere anlatacak” dedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı’nın valilik binası karşısındaki seçim ofisinin açılışı yapıldı. Vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği açılışta Millet İttifakı’nın Balıkesir il başkanları da Serkan Sarı’yı yalnız bırakmadı. Kurdele kesimi öncesi açılış konuşmasını yapan Serkan Sarı, “Tarihi bir seçimin arefesindeyiz. Seçim çalışmalarında arkadaşlarımızın çalışmalarına destek olabilmek, partimize ve Millet İttifakımıza katkı verebilmek adına seçim ofisimizi hayata geçirdik” diye konuştu. “SIKINTISINI, TALEBİNİ BİZE ANLATACAK”  Konuşmasını sürdüren Serkan Sarı, ofisin sadece partiye değil, aynı zamanda vatandaşları projelere dâhil etmek üzere de hizmet vereceğinin altını çizdi. Sarı, “Bir nevi ofisin patronu vatandaşlarımız olacak. Dertli vatandaşım, sıkıntıda olan hemşehrim buraya gelecek. Ne sıkıntısı, talebi, önerisi varsa burada bizlere anlatacak. Bizler de bunları not edeceğiz ve çözüm önerilerimizi sunacağız” ifadelerini kullandı.  “HALKIN İKTİDARINA 12 GÜN KALDI!”  Vatandaşlardan aldıkları geri dönüşlerin hazine değeri taşıdığını ve bu dönüşlerin projeler yaratmak için kullanacaklarını belirten Serkan Sarı, şu ifadelerle sözlerini noktaladı; “Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan il örgütümüze, Millet İttifakı ortaklarımıza, partililerimize ve ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı ofisimize davet ediyorum. Herkes bilsin ki halkın iktidarına son 12 gün kaldı!” KURDELEYİ MİLLET İTTİFAKI’NIN BAŞKANLARI KESTİ  Serkan Sarı’nın açıklamasının tamamlanmasıyla CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı da bir konuşma yaptı. Başkan Köybaşı’nın konuşmasının sonlanmasının ardından seçim ofisinin kurdelesi kesildi ve hizmete açıldı. Seçim ofisinin kurdelesini Serkan Sarı’yla birlikte CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Ergül, Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Ali Ünal, CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi kesti. Kurdele kesimi sonrasında katılımcılar Serkan Sarı’ya hayırlı olsun temennilerini ileterek hatıra fotoğrafı çektirdi. LOKMALAR SARI ÇİFTİNDEN  Öte yandan açılış etkinliğinde Serkan Sarı ve eşi Zeynep Sarı tarafından lokma hayrı da düzenledi. Lokma kazanlarının başına geçen Sarı çifti hem lokma pişirdi hem de vatandaşlara dağıtımını sağladı. Lokma almaya gelen vatandaşlar ise Sarı çiftinin enerjisine hayran kaldıklarını belirtti.
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı’nın valilik binası karşısındaki seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte açılış konuşmasını yapan Sarı, “Seçim ofisinin patronu vatandaşlarımız olacak. Dertli vatandaşım, sıkıntıda olan hemşehrim buraya gelecek. Ne sıkıntısı, talebi, önerisi varsa burada bizlere anlatacak” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı’nın valilik binası karşısındaki seçim ofisinin açılışı yapıldı. Vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği açılışta Millet İttifakı’nın Balıkesir il başkanları da Serkan Sarı’yı yalnız bırakmadı. Kurdele kesimi öncesi açılış konuşmasını yapan Serkan Sarı, “Tarihi bir seçimin arefesindeyiz. Seçim çalışmalarında arkadaşlarımızın çalışmalarına destek olabilmek, partimize ve Millet İttifakımıza katkı verebilmek adına seçim ofisimizi hayata geçirdik” diye konuştu.

“SIKINTISINI, TALEBİNİ BİZE ANLATACAK” 
Konuşmasını sürdüren Serkan Sarı, ofisin sadece partiye değil, aynı zamanda vatandaşları projelere dâhil etmek üzere de hizmet vereceğinin altını çizdi. Sarı, “Bir nevi ofisin patronu vatandaşlarımız olacak. Dertli vatandaşım, sıkıntıda olan hemşehrim buraya gelecek. Ne sıkıntısı, talebi, önerisi varsa burada bizlere anlatacak. Bizler de bunları not edeceğiz ve çözüm önerilerimizi sunacağız” ifadelerini kullandı. 

“HALKIN İKTİDARINA 12 GÜN KALDI!” 
Vatandaşlardan aldıkları geri dönüşlerin hazine değeri taşıdığını ve bu dönüşlerin projeler yaratmak için kullanacaklarını belirten Serkan Sarı, şu ifadelerle sözlerini noktaladı; “Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan il örgütümüze, Millet İttifakı ortaklarımıza, partililerimize ve ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı ofisimize davet ediyorum. Herkes bilsin ki halkın iktidarına son 12 gün kaldı!”

KURDELEYİ MİLLET İTTİFAKI’NIN BAŞKANLARI KESTİ 
Serkan Sarı’nın açıklamasının tamamlanmasıyla CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı da bir konuşma yaptı. Başkan Köybaşı’nın konuşmasının sonlanmasının ardından seçim ofisinin kurdelesi kesildi ve hizmete açıldı. Seçim ofisinin kurdelesini Serkan Sarı’yla birlikte CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Ergül, Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Ali Ünal, CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi kesti. Kurdele kesimi sonrasında katılımcılar Serkan Sarı’ya hayırlı olsun temennilerini ileterek hatıra fotoğrafı çektirdi.

LOKMALAR SARI ÇİFTİNDEN 
Öte yandan açılış etkinliğinde Serkan Sarı ve eşi Zeynep Sarı tarafından lokma hayrı da düzenledi. Lokma kazanlarının başına geçen Sarı çifti hem lokma pişirdi hem de vatandaşlara dağıtımını sağladı. Lokma almaya gelen vatandaşlar ise Sarı çiftinin enerjisine hayran kaldıklarını belirtti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.