Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP BAYRAMLAŞTI

GÜNDEM 02.07.2023 - 18:57, Güncelleme: 02.07.2023 - 19:42
 

CHP BAYRAMLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve parti üyelerinin katıldığı bayramlaşmada yaklaşan yerel seçimler de masaya yatırıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın sevinci yaşandı. İl başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma etkinliğine İl Başkanı Erden Köybaşı, Milletvekilleri Serkan Sarı, Ensar Aytekin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katılım gösterdi.   EKONOMİYE VURGU!   Bayramlaşmada ilk konuşmayı İl Başkanı Erden Köybaşı yaptı. Başkan Köybaşı, Kurban Bayramı’nın sevincinin buruk bir şekilde yaşandığını ve AKP iktidarının yaşattığı ekonomik krizin insanları kurbanlık dahi alamamaya ittiğini ifade etti. Erden Köybaşı’nın ardından sırasıyla Milletvekilleri Serkan Sarı ile Ensar Aytekin, Belediye Başkanları Orhan Gaga, Hasan Selman Arslan ve Tolga Tosun söz aldı. Konuşmacıların sözlerinde ekonomiye yönelik vurgusu dikkat çekti.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve parti üyelerinin katıldığı bayramlaşmada yaklaşan yerel seçimler de masaya yatırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın sevinci yaşandı. İl başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma etkinliğine İl Başkanı Erden Köybaşı, Milletvekilleri Serkan Sarı, Ensar Aytekin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katılım gösterdi.

 

EKONOMİYE VURGU!

 

Bayramlaşmada ilk konuşmayı İl Başkanı Erden Köybaşı yaptı. Başkan Köybaşı, Kurban Bayramı’nın sevincinin buruk bir şekilde yaşandığını ve AKP iktidarının yaşattığı ekonomik krizin insanları kurbanlık dahi alamamaya ittiğini ifade etti. Erden Köybaşı’nın ardından sırasıyla Milletvekilleri Serkan Sarı ile Ensar Aytekin, Belediye Başkanları Orhan Gaga, Hasan Selman Arslan ve Tolga Tosun söz aldı. Konuşmacıların sözlerinde ekonomiye yönelik vurgusu dikkat çekti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.