Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CEYLANSPOR, 1. AMATÖR KÜME’YE YÜKSELDİ

SPOR 02.07.2023 - 19:16, Güncelleme: 02.07.2023 - 19:16
 

CEYLANSPOR, 1. AMATÖR KÜME’YE YÜKSELDİ

2022/2023 Futbol Sezonu 100. Yıl Kuvay-i Milliye 2. Amatör Küme Play-Off grubu final müsabakasında Ceylanspor, Balkesgücü10 FK’yı 6-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Ceylanspor, 1. Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösterdi.
2022/2023 Futbol Sezonu 100. Yıl Kuvay-i Milliye 2. Amatör Küme Play-Off final müsabakasında A grubu ikincisi Ceylanspor ile B grubu ikincisi Balkesgücü10 FK karşı karşıya geldi. Burak Bülbül’ün yönettiği karşılaşmayı baştan sona üstün bir performans gösteren Ceylanspor, 6-1’lik skorla kazandı. Ceylanspor, bu skorla 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. Ceylanspor, kupasını Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkan Yardımcısı Ezel Ergün’ün elinden aldı. Ergün, yaptığı açıklamada; “Ceylanspor Kulübü başkanı, yöneticileri, antrenör ve sporcu kardeşlerimizi canı gönülden kutlar, yeni sezonda başarılar dileriz” dedi. Kupa takdiminin ardından Ceylansporlular büyük bir coşkuyla başarıyı kutladı.
2022/2023 Futbol Sezonu 100. Yıl Kuvay-i Milliye 2. Amatör Küme Play-Off grubu final müsabakasında Ceylanspor, Balkesgücü10 FK’yı 6-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Ceylanspor, 1. Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösterdi.

2022/2023 Futbol Sezonu 100. Yıl Kuvay-i Milliye 2. Amatör Küme Play-Off final müsabakasında A grubu ikincisi Ceylanspor ile B grubu ikincisi Balkesgücü10 FK karşı karşıya geldi. Burak Bülbül’ün yönettiği karşılaşmayı baştan sona üstün bir performans gösteren Ceylanspor, 6-1’lik skorla kazandı. Ceylanspor, bu skorla 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. Ceylanspor, kupasını Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkan Yardımcısı Ezel Ergün’ün elinden aldı. Ergün, yaptığı açıklamada; “ Ceylanspor Kulübü başkanı, yöneticileri, antrenör ve sporcu kardeşlerimizi canı gönülden kutlar, yeni sezonda başarılar dileriz” dedi. Kupa takdiminin ardından Ceylansporlular büyük bir coşkuyla başarıyı kutladı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.