Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniyeli genç kişiye özel parfüm üretiyor

DİĞER 18.02.2024 - 16:10, Güncelleme: 18.02.2024 - 16:10
 

Burhaniyeli genç kişiye özel parfüm üretiyor

Burhaniyeli genç kişiye özel parfüm üretiyor
Burhaniye ilçesinde, dedesinden kolonya üretici olan Mert Altınten, kişiye özel parfüm hazırlıyor. Araç kokuları da hazırladığını anlatan Altınten, işini severek yapığını söyledi. Burhaniye Aşağı Çarşı Caddesinde kolonya ticareti yapan 30 yaşındaki Mert Altınten, kişiye özel parfüm üretimi yapıyor. Dedesi Metin Altınten’in de kolonya üreticisi olduğunu anlatan Altınten, “Buruda 5 yıldan beri kolonya satışı yapıyoruz. Çeşitleriniz çok. Kolonya dolumu da yapıyorum. Bu arada kişiye özel parfüm hazırlıyoruz. Kişiye özel araç kokuları da hazırlıyorum. İşimi severek yapıyorum” dedi.
Burhaniyeli genç kişiye özel parfüm üretiyor

Burhaniye ilçesinde, dedesinden kolonya üretici olan Mert Altınten, kişiye özel parfüm hazırlıyor. Araç kokuları da hazırladığını anlatan Altınten, işini severek yapığını söyledi.
Burhaniye Aşağı Çarşı Caddesinde kolonya ticareti yapan 30 yaşındaki Mert Altınten, kişiye özel parfüm üretimi yapıyor. Dedesi Metin Altınten’in de kolonya üreticisi olduğunu anlatan Altınten, “Buruda 5 yıldan beri kolonya satışı yapıyoruz. Çeşitleriniz çok. Kolonya dolumu da yapıyorum. Bu arada kişiye özel parfüm hazırlıyoruz. Kişiye özel araç kokuları da hazırlıyorum. İşimi severek yapıyorum” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.