Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de zincirleme kaza: 6 yaralı

ASAYİŞ 25.12.2023 - 12:08, Güncelleme: 25.12.2023 - 12:08
 

Burhaniye’de zincirleme kaza: 6 yaralı

Burhaniye’de zincirleme kaza: 6 yaralı
 Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Çanakkale-İzmir yolunun Pelitköy Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.Ö. yönetimindeki 10 U 9945 plakalı otomobil ile sürücüsü tespit edilemeyen 34 DYL 981 plakalı araç kavşakta çarpıştı. Daha sonra arkadan gelen N.K. idaresindeki 45 VK 748 ve E.Ş. yönetimindeki 10 ACD 226 plakalı araçlar da kazaya karıştı. Kaza sırasında, 10 U 9945 plakalı araçta bulunan Z.B. ile 10 ACD 226 plakalı araçta bulunan E.İ.U., Ö.Ö., F.T., S.K. ve E.Ş. yaralandı. Yaralılar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince araçlardan çıkarılırken, ambulanslarla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.
Burhaniye’de zincirleme kaza: 6 yaralı

 Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Çanakkale-İzmir yolunun Pelitköy Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.Ö. yönetimindeki 10 U 9945 plakalı otomobil ile sürücüsü tespit edilemeyen 34 DYL 981 plakalı araç kavşakta çarpıştı. Daha sonra arkadan gelen N.K. idaresindeki 45 VK 748 ve E.Ş. yönetimindeki 10 ACD 226 plakalı araçlar da kazaya karıştı. Kaza sırasında, 10 U 9945 plakalı araçta bulunan Z.B. ile 10 ACD 226 plakalı araçta bulunan E.İ.U., Ö.Ö., F.T., S.K. ve E.Ş. yaralandı. Yaralılar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince araçlardan çıkarılırken, ambulanslarla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.