Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek

DİĞER 18.03.2024 - 13:52, Güncelleme: 18.03.2024 - 13:52
 

Burhaniye’de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek

Burhaniye’de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 7 yıl önce başlatılan Sübeylidire Gece Güreşlerinin devam edeceği açıklandı. Güreş takviminin bayram sonrası belli olacağını anlatan Sübeylidere muhtarı Mustafa Demir, güreş geleneğini yaşatacaklarını söyledi. Burhaniye’de yaklaşık 7 yıldan beri Ramazan ayında yapılan Sübeylidere Gece Güreşleri bu yıl ilk kez Ramazan dışında yapılacak. Sübeylidire güreşlerinin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Mahalle Muhtarı Mustafa Demir, “Güreşlerimizi 7 yıldan beri Ramazan ayı içinde yaptık. Ancak, mevsim itibarıyla bundan sonra bayram sonrası yapacağız. Bu sene nisan veya mayıs ayında düşünüyoruz. Güreşlerimiz tanındı ve sevildi. Bu geleneği yaşatmaya kararlıyız” dedi.
Burhaniye’de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 7 yıl önce başlatılan Sübeylidire Gece Güreşlerinin devam edeceği açıklandı. Güreş takviminin bayram sonrası belli olacağını anlatan Sübeylidere muhtarı Mustafa Demir, güreş geleneğini yaşatacaklarını söyledi.
Burhaniye’de yaklaşık 7 yıldan beri Ramazan ayında yapılan Sübeylidere Gece Güreşleri bu yıl ilk kez Ramazan dışında yapılacak. Sübeylidire güreşlerinin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Mahalle Muhtarı Mustafa Demir, “Güreşlerimizi 7 yıldan beri Ramazan ayı içinde yaptık. Ancak, mevsim itibarıyla bundan sonra bayram sonrası yapacağız. Bu sene nisan veya mayıs ayında düşünüyoruz. Güreşlerimiz tanındı ve sevildi. Bu geleneği yaşatmaya kararlıyız” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.