Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BURHANİYE’DE SİNEKLE MÜCADELEDE YENİ ÇÖZÜM

GÜNDEM 06.07.2023 - 15:39, Güncelleme: 06.07.2023 - 15:39
 

BURHANİYE’DE SİNEKLE MÜCADELEDE YENİ ÇÖZÜM

Burhaniye Belediyesi’ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi. Çalışmalarda standart ilaçlama yöntemlerine ek olarak drone ile ilaçlama da başlatıldı.
Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Birimi’nce tüm yıl boyunca süren haşere ile mücadele kapsamında yeni bir hamle yapıldı. Standart ilaçlama yöntemleriyle ulaşılamayan dere ve bataklık benzeri yerlere insansız hava aracı drone ile ulaşılarak hem sulak alanların dijital ortamda keşifleri yapılırken hem de de insan eliyle ulaşılamayacak sulak bölgelere ilaçlama çalışmaları yapıldı.   BURHANİYELİLER KEYİFLİ BİR YAZ GEÇİRECEK Bu kapsamda, Ali Çetinkaya Mahallesi'ndeki bataklık alanlar, Havran Çayı, Karınca Deresi ve insan eliyle ulaşılamayacak alanların tamamı ilaçlanıyor. 30 gün kalıcı çözüm sağlayan, Sağlık Bakanlığı onaylı biyosidal içerikli ilaçlarla sulak alanlarda sivrisinek üremesinin önüne geçilerek Burhaniyelilerin ve yaz mevsimini Burhaniye’de geçirecek tatilcilerin keyifli bir yaz geçirmeleri için çalışılıyor.   İLAÇLAMA SÜRÜYOR Haşere ve sivrisinek ile mücadelede drone ile yeni bir hamle yapılırken bir yandan da ilçe genelinde, ekipler tarafından yağmur suyu kanalları, menfezler, çöp konteynerleri, gübrelik alanlar, kanalizasyon sistemleri ve larva üremesinin yoğun olduğu durgun su birikintileri larvasit ilaçlar ile ilaçlanmaya devam ediyor.
Burhaniye Belediyesi’ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi. Çalışmalarda standart ilaçlama yöntemlerine ek olarak drone ile ilaçlama da başlatıldı.

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Birimi’nce tüm yıl boyunca süren haşere ile mücadele kapsamında yeni bir hamle yapıldı. Standart ilaçlama yöntemleriyle ulaşılamayan dere ve bataklık benzeri yerlere insansız hava aracı drone ile ulaşılarak hem sulak alanların dijital ortamda keşifleri yapılırken hem de de insan eliyle ulaşılamayacak sulak bölgelere ilaçlama çalışmaları yapıldı.

 

BURHANİYELİLER KEYİFLİ BİR YAZ GEÇİRECEK

Bu kapsamda, Ali Çetinkaya Mahallesi'ndeki bataklık alanlar, Havran Çayı, Karınca Deresi ve insan eliyle ulaşılamayacak alanların tamamı ilaçlanıyor. 30 gün kalıcı çözüm sağlayan, Sağlık Bakanlığı onaylı biyosidal içerikli ilaçlarla sulak alanlarda sivrisinek üremesinin önüne geçilerek Burhaniyelilerin ve yaz mevsimini Burhaniye’de geçirecek tatilcilerin keyifli bir yaz geçirmeleri için çalışılıyor.

 

İLAÇLAMA SÜRÜYOR

Haşere ve sivrisinek ile mücadelede drone ile yeni bir hamle yapılırken bir yandan da ilçe genelinde, ekipler tarafından yağmur suyu kanalları, menfezler, çöp konteynerleri, gübrelik alanlar, kanalizasyon sistemleri ve larva üremesinin yoğun olduğu durgun su birikintileri larvasit ilaçlar ile ilaçlanmaya devam ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.