Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de Polis suçlulara göz açtırmıyor

ASAYİŞ 27.02.2024 - 21:09, Güncelleme: 27.02.2024 - 21:09
 

Burhaniye’de Polis suçlulara göz açtırmıyor

Burhaniye’de Polis suçlulara göz açtırmıyor
 Burhaniye ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara göz açtırmıyor. Burhaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda aranan 9 kişi yakalanırken, çeşitli silah ve uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyonlarına devam ediyor. Son haftalarda yapılan çalışmalarda, iki adet ruhsatsız tabanca, bir adet tüfek, üç adat ruhsatsız kurusıkı tabanca ile 39 gram metamfetamin ve 28 gram esrar maddesi ile uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ve muhtelif malzeme ve çok sayıda ve türde mühimmat ele geçirildi. Bu arada aranan 9 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Burhaniye’de Polis suçlulara göz açtırmıyor

  Burhaniye ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara göz açtırmıyor. Burhaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda aranan 9 kişi yakalanırken, çeşitli silah ve uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyonlarına devam ediyor. Son haftalarda yapılan çalışmalarda, iki adet ruhsatsız tabanca, bir adet tüfek, üç adat ruhsatsız kurusıkı tabanca ile 39 gram metamfetamin ve 28 gram esrar maddesi ile uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ve muhtelif malzeme ve çok sayıda ve türde mühimmat ele geçirildi. Bu arada aranan 9 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.