Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de muhtarlara baraj ve regülatör bilgilendirmesi

GÜNDEM 21.07.2023 - 16:30, Güncelleme: 21.07.2023 - 16:30
 

Burhaniye’de muhtarlara baraj ve regülatör bilgilendirmesi

Burhaniye ilçesinde, Reşitköy Barajının yapımı devam ederken, DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan, muhtarlarla bir araya geldi.
 AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Burhaniye İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nun da katıldığı toplantıda, Reşitköy Barajı inşaatı ile Havran Barajının sulama sistemi proje çalışmaları masaya yatırıldı. Burhaniye’de Reşitköy Barajının yapımı devam ederken, ilçeye gelen DSİ Bölge Müdürü Lütfü Güldoğan muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Burhaniye İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nun da katıldığı toplantıda yöredeki sulama sorunları görüşüldü. Bahadınlı Mahalle sulaması için regülatör yapımı ele alınırken, Havran Barajından Burhaniye’ye su verilmesi istendi. Börezli Mahallesindeki dere ıslahı da ele alınırken, Reşitköy Barajında sulama sistemleri ile yapılacak yolların güzergahlarının belirlenmesi kararlaştırıldı. Reşitköy Barajı İnşaatının devam ettiğini anlatan AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, “Toplantıda Reşitköy Barajı inşaatı ve Havran Barajından Burhaniye Ovasının sulanması konusu görüldü. DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan ve AK Parti İl Başkanımız Ekrem Başarın ile muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Burhaniye ilçesinde, Reşitköy Barajının yapımı devam ederken, DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan, muhtarlarla bir araya geldi.

 AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Burhaniye İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nun da katıldığı toplantıda, Reşitköy Barajı inşaatı ile Havran Barajının sulama sistemi proje çalışmaları masaya yatırıldı.
Burhaniye’de Reşitköy Barajının yapımı devam ederken, ilçeye gelen DSİ Bölge Müdürü Lütfü Güldoğan muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Burhaniye İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nun da katıldığı toplantıda yöredeki sulama sorunları görüşüldü. Bahadınlı Mahalle sulaması için regülatör yapımı ele alınırken, Havran Barajından Burhaniye’ye su verilmesi istendi. Börezli Mahallesindeki dere ıslahı da ele alınırken, Reşitköy Barajında sulama sistemleri ile yapılacak yolların güzergahlarının belirlenmesi kararlaştırıldı. Reşitköy Barajı İnşaatının devam ettiğini anlatan AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, “Toplantıda Reşitköy Barajı inşaatı ve Havran Barajından Burhaniye Ovasının sulanması konusu görüldü. DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan ve AK Parti İl Başkanımız Ekrem Başarın ile muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.