Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye de Ramazan Denetimleri başladı

DİĞER 06.03.2024 - 17:08, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:08
 

Burhaniye de Ramazan Denetimleri başladı

Burhaniye de Ramazan Denetimleri başladı
Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayı yaklaşırken gıda denetimlerini de artırıldı. Burhaniye’ de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri Ramazan öncesi denetimlerini artırdı. Ziraat Mühendisi Erdinç Çavuşoğlu öncülüğündeki denetim ekibi, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerdeki denetimlerini artırdı. Denetimlerin, tüketicilerin sağlıklı gıda tüketimlerinin sağlanması amacıyla; 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu dahilinde yapıldığı kaydedildi. Denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceği açıklandı.
Burhaniye de Ramazan Denetimleri başladı

Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayı yaklaşırken gıda denetimlerini de artırıldı.
Burhaniye’ de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri Ramazan öncesi denetimlerini artırdı. Ziraat Mühendisi Erdinç Çavuşoğlu öncülüğündeki denetim ekibi, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerdeki denetimlerini artırdı. Denetimlerin, tüketicilerin sağlıklı gıda tüketimlerinin sağlanması amacıyla; 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu dahilinde yapıldığı kaydedildi. Denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.