Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye de camilere Ramazan temizliği

DİĞER 03.03.2024 - 14:33, Güncelleme: 03.03.2024 - 14:33
 

Burhaniye de camilere Ramazan temizliği

Burhaniye de camilere Ramazan temizliği
Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ramazan ayı öncesinde, ibadethanelerde temizlik çalışmaları başlatıldı. Ramazan ayında cami cemaatinin yoğun olarak kullanacağı camilerde, vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda yerine getirebilmeleri için Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları başladı. Ekipler tarafından camilerin detaylı temizliği yapılarak, vatandaşa daha temiz bir ibadethane ortamı sunulması hedefleniyor. Karadere, Kuyumcu, Hisar, Ağacık, Şahinler, Yunuslar, Pelitköy Mahallerinde tamamlanan çalışmalar, program dahilinde ilçe genelinde sürecek. Burhaniye Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmaları ile örnek bir belediye olduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; “Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Ramazan Ayı gelmeden önce, kırsalda ve merkezde bütün camilerimiz belirlenen program dahilinde temizlenecek” dedi.
Burhaniye de camilere Ramazan temizliği

Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ramazan ayı öncesinde, ibadethanelerde temizlik çalışmaları başlatıldı. Ramazan ayında cami cemaatinin yoğun olarak kullanacağı camilerde, vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda yerine getirebilmeleri için Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları başladı.
Ekipler tarafından camilerin detaylı temizliği yapılarak, vatandaşa daha temiz bir ibadethane ortamı sunulması hedefleniyor. Karadere, Kuyumcu, Hisar, Ağacık, Şahinler, Yunuslar, Pelitköy Mahallerinde tamamlanan çalışmalar, program dahilinde ilçe genelinde sürecek. Burhaniye Belediyesi’nin sosyal alandaki çalışmaları ile örnek bir belediye olduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; “Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Ramazan Ayı gelmeden önce, kırsalda ve merkezde bütün camilerimiz belirlenen program dahilinde temizlenecek” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.