Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu hindiler çok meşhur

DİĞER 28.12.2023 - 18:42, Güncelleme: 28.12.2023 - 18:42
 

Bu hindiler çok meşhur

Bu hindiler çok meşhur
Kocaeli'de yaklaşık 155 yıldır doğal ortamda yetiştirilen, lezzetiyle çok talep gören meşhur Kandıra hindisi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. Hem damakları tatlandıran hem de sofraları süsleyen hindinin kilosu 350 liradan alıcı buluyor. Lezzetiyle ün salan Kandıra hindisi, yıllardır köy sakinlerince doğal ortamda yetiştiriliyor. Meralarda 8 ay boyunca beslenen, eti lezzetlenip yağlandıktan sonra Türkiye'nin dört bir yanına satılan Kandıra hindisi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. İstanbul, Bursa ve Ankara başta olmak üzere yaklaşık 15 ilden talep gören hindi, kilosu 350 liradan satılıyor. "15 şehre hindi gönderiyoruz" Üretici Uğur Efe, yılda yaklaşık 600 hindi ürettiklerini ifade ederek, "Çiftlik hindisi suni yemlerle 3 ayda yetişirken, biz doğal olarak 7-8 ayda yetiştiriyoruz. Yılbaşına yakın hindi yetişiyor, daha lezzetli oluyor, yağlanıyor. Kandıra’nın doğasında hindilerimizi besliyoruz. Mısır, arpa, buğday ile hindileri takviyeyle besliyoruz. Hindi çok lezzetli bir ete sahip. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa gibi 15 çevre ile hindi gönderiyoruz" dedi.  
Bu hindiler çok meşhur

Kocaeli'de yaklaşık 155 yıldır doğal ortamda yetiştirilen, lezzetiyle çok talep gören meşhur Kandıra hindisi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. Hem damakları tatlandıran hem de sofraları süsleyen hindinin kilosu 350 liradan alıcı buluyor.


Lezzetiyle ün salan Kandıra hindisi, yıllardır köy sakinlerince doğal ortamda yetiştiriliyor. Meralarda 8 ay boyunca beslenen, eti lezzetlenip yağlandıktan sonra Türkiye'nin dört bir yanına satılan Kandıra hindisi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. İstanbul, Bursa ve Ankara başta olmak üzere yaklaşık 15 ilden talep gören hindi, kilosu 350 liradan satılıyor.

"15 şehre hindi gönderiyoruz"
Üretici Uğur Efe, yılda yaklaşık 600 hindi ürettiklerini ifade ederek, "Çiftlik hindisi suni yemlerle 3 ayda yetişirken, biz doğal olarak 7-8 ayda yetiştiriyoruz. Yılbaşına yakın hindi yetişiyor, daha lezzetli oluyor, yağlanıyor. Kandıra’nın doğasında hindilerimizi besliyoruz. Mısır, arpa, buğday ile hindileri takviyeyle besliyoruz. Hindi çok lezzetli bir ete sahip. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa gibi 15 çevre ile hindi gönderiyoruz" dedi.
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.