Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Yılmaz'dan sağlık çalışanlarına müjde

DİĞER 04.03.2024 - 16:05, Güncelleme: 04.03.2024 - 16:05
 

Başkan Yılmaz'dan sağlık çalışanlarına müjde

Başkan Yılmaz'dan sağlık çalışanlarına müjde
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir sağlık sendikasının Balıkesir Şubesi İl Divan Toplantısı'na katılarak fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına ulaşım desteği müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, "Sağlık çalışanlarımız “Sağlıkçı Kart” ile Belediyemize ait araçlardan yüzde 40 indirimle; Özel Toplu Taşıma Araçlarından dolmuş taksi, minibüs yüzde 33 indirim ile faydalanacak. İlçeler arası seyahat ederek işlerine gidecek sağlık çalışanlarımız için de; ilçeler arası ulaşımlarında yüzde 62,50 ile yüzde 75,29 arasında indirim yaptık. Sağlık alanında fedakarca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Hayırlı uğurlu olsun!" dedi.
Başkan Yılmaz'dan sağlık çalışanlarına müjde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir sağlık sendikasının Balıkesir Şubesi İl Divan Toplantısı'na katılarak fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına ulaşım desteği müjdesini verdi.
Başkan Yılmaz, "Sağlık çalışanlarımız “Sağlıkçı Kart” ile Belediyemize ait araçlardan yüzde 40 indirimle; Özel Toplu Taşıma Araçlarından dolmuş taksi, minibüs yüzde 33 indirim ile faydalanacak. İlçeler arası seyahat ederek işlerine gidecek sağlık çalışanlarımız için de; ilçeler arası ulaşımlarında yüzde 62,50 ile yüzde 75,29 arasında indirim yaptık. Sağlık alanında fedakarca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Hayırlı uğurlu olsun!" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.