Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırmalılar güneşli havada sahil ve parklara akın etti

DÜNYA 10.12.2023 - 16:55, Güncelleme: 10.12.2023 - 16:55
 

Bandırmalılar güneşli havada sahil ve parklara akın etti

Bandırmalılar güneşli havada sahil ve parklara akın etti
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hava sıcaklıklarının hissedilir şekilde artmasıyla birlikte vatandaşlar sahile ve parklara akın etti. Geçtiğimiz son haftalarda soğuk hava ve sağanak yağışın etkisinde olan Bandırma'da bu hafta sonu hava sıcaklıkları hissedilir şekilde artış gösterdi. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar, sahili ve sokakları doldurdu. Çay ve çekirdeklerini alan bazı vatandaşlar, sahilde güneşli günün tadını çıkarttılar.
Bandırmalılar güneşli havada sahil ve parklara akın etti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hava sıcaklıklarının hissedilir şekilde artmasıyla birlikte vatandaşlar sahile ve parklara akın etti.
Geçtiğimiz son haftalarda soğuk hava ve sağanak yağışın etkisinde olan Bandırma'da bu hafta sonu hava sıcaklıkları hissedilir şekilde artış gösterdi. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar, sahili ve sokakları doldurdu. Çay ve çekirdeklerini alan bazı vatandaşlar, sahilde güneşli günün tadını çıkarttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.