Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA'DA YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİLİ OLDU

YAŞAM 18.11.2023 - 13:54, Güncelleme: 18.11.2023 - 13:54
 

BANDIRMA'DA YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİLİ OLDU

BANDIRMA'DA YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİLİ OLDU
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan uyarı sonucunda beklenen yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bandırma’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren gök gürültülü yağış ve fırtına günlük hayatı sekteye uğrattı. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taştı. Sürücüler, araç trafiğin yoğun olduğu Haydar Çavuş Cami önünde taşan rögar nedeniyle zor anlar yaşadı. Sahil bandında ise fırtınanın etkisiyle bir ağaç kökünden söküldü. Cumhuriyet Meydanı, sahil bandı, Sevgi Yolu ve çarşı gibi kentin en canlı noktaları, deyim yerindeyse hayalet bir kente dönüştü.
BANDIRMA'DA YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİLİ OLDU

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan uyarı sonucunda beklenen yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.
Bandırma’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren gök gürültülü yağış ve fırtına günlük hayatı sekteye uğrattı. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taştı. Sürücüler, araç trafiğin yoğun olduğu Haydar Çavuş Cami önünde taşan rögar nedeniyle zor anlar yaşadı. Sahil bandında ise fırtınanın etkisiyle bir ağaç kökünden söküldü.
Cumhuriyet Meydanı, sahil bandı, Sevgi Yolu ve çarşı gibi kentin en canlı noktaları, deyim yerindeyse hayalet bir kente dönüştü.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.