Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da trafik kazası: 2 yaralı

ASAYİŞ 23.01.2024 - 14:15, Güncelleme: 23.01.2024 - 14:15
 

Bandırma'da trafik kazası: 2 yaralı

Bandırma'da trafik kazası: 2 yaralı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Bandırma ilçesi Gönen Yolu Caddesi Korozman Kavşağı üzerinde meydana gelen kazada; Bursa istikametine giden D.Ö. idaresindeki 16 JBV 66 plakalı otomobil ile G. B. yönetimindeki 10 V 1897 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrası her iki araç sürücüsü de yaralandı. Yaralılar, Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
Bandırma'da trafik kazası: 2 yaralı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Bandırma ilçesi Gönen Yolu Caddesi Korozman Kavşağı üzerinde meydana gelen kazada; Bursa istikametine giden D.Ö. idaresindeki 16 JBV 66 plakalı otomobil ile G. B. yönetimindeki 10 V 1897 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrası her iki araç sürücüsü de yaralandı.
Yaralılar, Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.