Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da şiddetli fırtına: Deniz seviyesi yarım metre yükseldi

YAŞAM 08.01.2024 - 14:18, Güncelleme: 08.01.2024 - 14:18
 

Bandırma'da şiddetli fırtına: Deniz seviyesi yarım metre yükseldi

Bandırma'da şiddetli fırtına: Deniz seviyesi yarım metre yükseldi
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, şiddetli yağış ve fırtına sonucu, onarım için karaya çekilen kayıklar deniz suyunun içinde kaldı. Bandırma'da gece saatlerinde yağış ve fırtına etkisini artırdı. Ertesi gün, deniz seviyesinde yaklaşık yarım metrelik yükselme meydana geldiği görüldü. Sahil bandında bulunan ve daha önce onarım için kıyıya çekilen kayıklar, deniz seviyesinin yükselmesiyle suyun içinde kaldı. Yaşanan olay kayıklarda herhangi bir maddi hasara yol açmadı ancak bu manzara görenleri şaşırttı.
Bandırma'da şiddetli fırtına: Deniz seviyesi yarım metre yükseldi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, şiddetli yağış ve fırtına sonucu, onarım için karaya çekilen kayıklar deniz suyunun içinde kaldı.
Bandırma'da gece saatlerinde yağış ve fırtına etkisini artırdı. Ertesi gün, deniz seviyesinde yaklaşık yarım metrelik yükselme meydana geldiği görüldü. Sahil bandında bulunan ve daha önce onarım için kıyıya çekilen kayıklar, deniz seviyesinin yükselmesiyle suyun içinde kaldı. Yaşanan olay kayıklarda herhangi bir maddi hasara yol açmadı ancak bu manzara görenleri şaşırttı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.