Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da seyir terasında toprak kayması

DİĞER 19.02.2024 - 21:39, Güncelleme: 19.02.2024 - 21:39
 

Bandırma'da seyir terasında toprak kayması

Bandırma'da seyir terasında toprak kayması
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Paşabayır Mahallesi'ne yapılan seyir terasında toprak kayması meydana geldi. Bandırma'da etkili olan aşırı yağış sebebiyle Paşabayır Mahallesi'nde yeni yapılan seyir terasının bir kısmında toprak kayması meydana geldi. Göçme esnasında bölgede kimsenin olmadığı öğrenildi. Yaşanan toprak kaymasının seyir terası ve zeminine zarar verip vermediği Bandırma Belediyesi ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından belli olacak. Paşabayır Mahallesi Muhtarı Belgin Şentürk, "Mahalle sakinlerimizin seyir terasında yürüyüş yaptığı sırada fark ettikleri toprak kayması bana bildirildi. Ben de muhtar olarak toprak göçmesinin meydana geldiği yere geldim, gerekli incelemeleri yaptım. Fotoğraflarını da çekerek Bandırma Belediyesi'ne durumla ilgili gerekli bildirimlerde bulunacağım’’ dedi.
Bandırma'da seyir terasında toprak kayması

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Paşabayır Mahallesi'ne yapılan seyir terasında toprak kayması meydana geldi.
Bandırma'da etkili olan aşırı yağış sebebiyle Paşabayır Mahallesi'nde yeni yapılan seyir terasının bir kısmında toprak kayması meydana geldi. Göçme esnasında bölgede kimsenin olmadığı öğrenildi. Yaşanan toprak kaymasının seyir terası ve zeminine zarar verip vermediği Bandırma Belediyesi ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından belli olacak.
Paşabayır Mahallesi Muhtarı Belgin Şentürk, "Mahalle sakinlerimizin seyir terasında yürüyüş yaptığı sırada fark ettikleri toprak kayması bana bildirildi. Ben de muhtar olarak toprak göçmesinin meydana geldiği yere geldim, gerekli incelemeleri yaptım. Fotoğraflarını da çekerek Bandırma Belediyesi'ne durumla ilgili gerekli bildirimlerde bulunacağım’’ dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.