Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA'DA KIYIDAKİ TEKNE BATTI

ASAYİŞ 20.11.2023 - 15:34, Güncelleme: 20.11.2023 - 15:34
 

BANDIRMA'DA KIYIDAKİ TEKNE BATTI

BANDIRMA'DA KIYIDAKİ TEKNE BATTI
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle limana bağlı bir tekne battı. Hafta sonu Marmara'da etkili olan fırtınanın etkisi ile Bandırma'da kıyıya bağlı olan bir teknenin battığı belirlendi. Yurtta birçok noktayı etkisi altına alan olumsuz hava şartlarının sonuçları gün yüzüne çıkmaya başladı. Bandırma'da limana bağlı bir teknenin fırtına ve şiddetli yağmur nedeniyle sulara gömüldüğü görüldü. Teknenin hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte kurtarılacağı öğrenildi. (UOS-BD-SO-Y)
BANDIRMA'DA KIYIDAKİ TEKNE BATTI

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle limana bağlı bir tekne battı.
Hafta sonu Marmara'da etkili olan fırtınanın etkisi ile Bandırma'da kıyıya bağlı olan bir teknenin battığı belirlendi.
Yurtta birçok noktayı etkisi altına alan olumsuz hava şartlarının sonuçları gün yüzüne çıkmaya başladı. Bandırma'da limana bağlı bir teknenin fırtına ve şiddetli yağmur nedeniyle sulara gömüldüğü görüldü. Teknenin hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte kurtarılacağı öğrenildi.
(UOS-BD-SO-Y)

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.