Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da 24 suçtan aranan şahıslar yakalandı

ASAYİŞ 06.03.2024 - 16:38, Güncelleme: 06.03.2024 - 16:38
 

Bandırma'da 24 suçtan aranan şahıslar yakalandı

Bandırma'da 24 suçtan aranan şahıslar yakalandı
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçlarına karşı gerçekleştirdiği operasyonda büyük bir başarı elde etti. Bandırma'da yapılan operasyonda, polis ekipleri tarafından 24 ayrı dolandırıcılık suçundan aranan A.Y. (1982) isimli şahıs çiftlikte saklanırken yakalandı. A.Y., toplamda 19 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi. Operasyon sırasında, A.Y.'nin eşi Ü.Y. (1988) da 2 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı belirlendi ve adli makamlara teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçlarına karşı kararlı bir mücadele yürüttüklerini belirterek, halkın da benzer suçlar konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Dolandırıcılık olaylarına yönelik operasyonlar devam edeceği bildirilirdi.
Bandırma'da 24 suçtan aranan şahıslar yakalandı

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçlarına karşı gerçekleştirdiği operasyonda büyük bir başarı elde etti. Bandırma'da yapılan operasyonda, polis ekipleri tarafından 24 ayrı dolandırıcılık suçundan aranan A.Y. (1982) isimli şahıs çiftlikte saklanırken yakalandı. A.Y., toplamda 19 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi.
Operasyon sırasında, A.Y.'nin eşi Ü.Y. (1988) da 2 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı belirlendi ve adli makamlara teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçlarına karşı kararlı bir mücadele yürüttüklerini belirterek, halkın da benzer suçlar konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Dolandırıcılık olaylarına yönelik operasyonlar devam edeceği bildirilirdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.