Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma ve Sındırgı'da uyuşturucu operasyonları

ASAYİŞ 17.01.2024 - 17:36, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:36
 

Bandırma ve Sındırgı'da uyuşturucu operasyonları

Bandırma ve Sındırgı'da uyuşturucu operasyonları
 Bandırma ve Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında şüphelilere göz açtırmıyor. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ordu Caddesi üzerinde devriye görevi ifa ettikleri esnada durumundan şüphe ettikleri bir şahsın üzerini aradılar. Şüpheli şahsın üzerinden 1 adet payp tabir edilen uyuşturucu aparatı ve fişek halde 0.54 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde çıktı. Sındırgıda gerçekleştirilen operasyonda ise 2.26 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 56 adet Galara ibareli sentetik ecza ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 2500 Türk Lirası ele geçirildi. Her iki konu ile ilgili tahkikata başlanıldığı bildirilirken uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
Bandırma ve Sındırgı'da uyuşturucu operasyonları

  Bandırma ve Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında şüphelilere göz açtırmıyor.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ordu Caddesi üzerinde devriye görevi ifa ettikleri esnada durumundan şüphe ettikleri bir şahsın üzerini aradılar. Şüpheli şahsın üzerinden 1 adet payp tabir edilen uyuşturucu aparatı ve fişek halde 0.54 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde çıktı.
Sındırgıda gerçekleştirilen operasyonda ise 2.26 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 56 adet Galara ibareli sentetik ecza ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 2500 Türk Lirası ele geçirildi.
Her iki konu ile ilgili tahkikata başlanıldığı bildirilirken uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.