Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİRSPOR, SEBAT GENÇLİKSPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

SPOR 16.11.2023 - 18:16, Güncelleme: 16.11.2023 - 18:16
 

BALIKESİRSPOR, SEBAT GENÇLİKSPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

BALIKESİRSPOR, SEBAT GENÇLİKSPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR.
TFF 3. Lig 4 Grup 11. haftasında Sebat Gençlikspor'a konuk olacak olan Balıkesirspor, maçın hazırlıklarına başladı. Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen antrenmanda, hem takımın güncel durumunu hem de futbolcuların fiziksel becerilerini test eden Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz, deplasmanda çıkacaklarını maçtan galibiyet istediklerini belirtti. Karşılaşma 19 Kasım Pazar günü 14.00'te Trabzon'da Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak. Kırmızı-beyazlıların antrenmanını, moral olmak amacıyla Balıkesir Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Başkan Hakan Aka, futbolculara baklava ikramında bulundu.
BALIKESİRSPOR, SEBAT GENÇLİKSPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR.

TFF 3. Lig 4 Grup 11. haftasında Sebat Gençlikspor'a konuk olacak olan Balıkesirspor, maçın hazırlıklarına başladı.
Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen antrenmanda, hem takımın güncel durumunu hem de futbolcuların fiziksel becerilerini test eden Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz, deplasmanda çıkacaklarını maçtan galibiyet istediklerini belirtti. Karşılaşma 19 Kasım Pazar günü 14.00'te Trabzon'da Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak.
Kırmızı-beyazlıların antrenmanını, moral olmak amacıyla Balıkesir Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Başkan Hakan Aka, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.