Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİRSPOR, ADANA 1954 HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

SPOR 23.11.2023 - 19:46, Güncelleme: 23.11.2023 - 19:46
 

BALIKESİRSPOR, ADANA 1954 HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

BALIKESİRSPOR, ADANA 1954 HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
TFF 3. Lig 12. haftasında evinde lider Adana 1954 FK ile karşılaşacak olan Balıkesirspor, çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sebat Gençlikspor karşısında isteği oyunu sahaya taşıyamayan Balıkesirspor, bu kez ligi lider götüren Adana 1954 FK karşısında ter dökecek. Maç hazırlıklarına şimdiden başlayan Balıkesirspor, bu maçta alacağı galibiyetle büyük bir moral depolamayı hedefliyor. 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Batuhan Bayar yönetecek. Bayar’ın yardımcılığını ise Berk Tezcan ile Batuhan Bıyıklı yapacak.
BALIKESİRSPOR, ADANA 1954 HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TFF 3. Lig 12. haftasında evinde lider Adana 1954 FK ile karşılaşacak olan Balıkesirspor, çalışmalarına başladı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sebat Gençlikspor karşısında isteği oyunu sahaya taşıyamayan Balıkesirspor, bu kez ligi lider götüren Adana 1954 FK karşısında ter dökecek. Maç hazırlıklarına şimdiden başlayan Balıkesirspor, bu maçta alacağı galibiyetle büyük bir moral depolamayı hedefliyor.
26 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Batuhan Bayar yönetecek. Bayar’ın yardımcılığını ise Berk Tezcan ile Batuhan Bıyıklı yapacak.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.