Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirspor 3 futbolcuyla daha anlaştı

SPOR 13.01.2024 - 15:09, Güncelleme: 13.01.2024 - 15:09
 

Balıkesirspor 3 futbolcuyla daha anlaştı

Balıkesirspor 3 futbolcuyla daha anlaştı
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor, 3 yeni oyuncuyu daha kadrosuna kattığını duyurdu. Devre arası transfer dönemini iyi değerlendirmeye çalışan Balıkesirspor, kadrosuna kattığı 5 oyuncunun yanında 3 yeni transferi daha ekledi. Balıkesirspor Ergene Velimeşespor forması giyen 1993 doğumlu kanat oyuncusu Ali Say ve Muş 1984 forması giyen 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Kadir Torbacı ile sezon sonuna dek anlaşma imzaladı. Kırmızı beyazlı ekip ayrıca sezonun ilk yarısında Vanspor FK forması giyen 1996 doğumlu santrafor Bertuğ Bayar ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesirspor 3 futbolcuyla daha anlaştı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor, 3 yeni oyuncuyu daha kadrosuna kattığını duyurdu.
Devre arası transfer dönemini iyi değerlendirmeye çalışan Balıkesirspor, kadrosuna kattığı 5 oyuncunun yanında 3 yeni transferi daha ekledi. Balıkesirspor Ergene Velimeşespor forması giyen 1993 doğumlu kanat oyuncusu Ali Say ve Muş 1984 forması giyen 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Kadir Torbacı ile sezon sonuna dek anlaşma imzaladı. Kırmızı beyazlı ekip ayrıca sezonun ilk yarısında Vanspor FK forması giyen 1996 doğumlu santrafor Bertuğ Bayar ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.